reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
koniecznie załatw sobie monitoring, wtedy będziesz miała jasność sprawy. MOże się zdażyć , że nie reagujesz na ten lek , a niestety po nim lubią robić się torbiele, dlatego polecam zrobić usg , żeby się upewnić , a może testy nie wykazały owu , bo je za wcześnie luz za późno zrobiłaś. Na monitoringu będzie widać , czy jajeczko pękło , a może jeszcze nie..

reklama
Czesc
Dziewczyny ktore biora clo albo ktore sie orientuja.. jest mozliwe ze po braniu tego lego nie wystapi owulacja? robie testy owu a dzis 15 dc i nadal sa negatywne.. Nie mam monitoringu i nie wiem co jest grane
confused.gif
bralam 2x1 od 2-6 dc
jesli nie masz monitoringu zmien od razu lekarza bo widac chyba jest weterynarzem.. jest nieodpowiedzialny, jak mozna dac taki lek bez monitorowania co sie w tobie dzieje? nie pojmuje... przeciez mozesz sobie bardzo zaszkodzic!!! a jesli testy owu sa negatywne widac nie reagujesz na 2 tabletki.. ja musialam brac 3... ale ja mialam usg co kilka dni bo u mnie testy owu zawodzily, przy owulacji wychodzily negatywnie mimo ze owu byla...

robilam przed chwila test owu i cien cienia kreski drugiej jest.. na usg ide w sobote to sie wszystko wyjasni.. co do lekarza to ja tylko w sobote moge isc do niego bo specjalnie jezdze 250 km do miasta z ktorego pochodze.. zobaczymy wszystko sie wyjasni w sobote.. prosze o trzymanie kciukow :)

test owu jest pozytywny tylko w tedy gdy sa obie takie same lub ta testowa jest ciemniejsza, a jesli masz jedna cien cienia to jest jeszcze ujemny, sprawdzaj co 12 h

zamowilam kablowke i internet z tp.... przyjechali technicy montuja to po czym sie dowiaduje ze bede to miala za tydzien bo urzadzenie ktore mi umozliwi korzystanie z kabla bedzie za tydzien poczta kurierska.. rozpie rdala mnie to.... jak sie wkurzylammmmmm oszukali mnie !! mialo byc do 3 dni roboczych gotowe.... pani w centrali mowi ze to przez to ze maja zmiany systemu ale co mnie to obchodzi? nie dostalam takiej informacji.... ciekawe od kiedy zaczna liczyc rachunek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry