reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzastinko i Asieńko trzymam kciuki za wasze testowanka oczywiście mają być z dwoma kreskami :tak:
Pozdrawiam trzymajcie się cipelutko, bo za oknem zimniutko;-)

Hej Aga ja tez trzymam za was Kochana żeby szybko pojawiły się dwie kreseczki:tak:;-)
Heh u mnie raczej lipa z dwiema kreseczkami bo tempka spadła dziś o trzy kreseczki na 36.7 więc musze psychicznie się przyszykować na jutrzejszą lub dzisiejszą wstręciuche i na nowy cykl staranek....:-(
Musze sie nastawić na pozytywne myślenie i na te trzy miesiące które lekarz mi "obiecał" że musi się udać:tak:
Dzastina a Ty jak się czujesz? jutro testowanko;-)

reklama
Hej Aga ja tez trzymam za was Kochana żeby szybko pojawiły się dwie kreseczki:tak:;-)
Heh u mnie raczej lipa z dwiema kreseczkami bo tempka spadła dziś o trzy kreseczki na 36.7 więc musze psychicznie się przyszykować na jutrzejszą lub dzisiejszą wstręciuche i na nowy cykl staranek....:-(
Musze sie nastawić na pozytywne myślenie i na te trzy miesiące które lekarz mi "obiecał" że musi się udać:tak:
Dzastina a Ty jak się czujesz? jutro testowanko;-)

Nie martw się kochana, najważniejsze to nie tracić nadziei.. uda się zobaczysz;-);-);-) u mnie bez zmian.. żadnych objawów ciążowych i na @ tez nie no bo w sumie za wcześnie na jedno i drugie:baffled::baffled::baffled: kurde niech ten czas szybciej leci!!!! Dziś 18 dc... dopiero:szok::szok::szok::szok:

Aga to dobrze, że zrobili Ci badania hormonów, teraz tylko czekać na wyniki, czy już masz? Dobrze, ze wreszcie trafiłaś na sensownego lekarza. Ja choć bardzo nie lubię mojej gin to cieszę się, że wysłała mnie od razu na badanie hormonów, na przeciwciała przeciwplemnikowe i jakieś jeszcze, no i na kariotyp.
A co do prolaktyny to przy wysokiej nie da się zajść w ciąże.
tu masz artykuł:
http://www.we-dwoje.pl/prolaktyna;-;rozhustany;hormon,artykul,5016.html
Klaudynko kochana powiem tak po przeczytaniu tego artykułu jestem już na 100000000%pewna że nie miałam robionego badania na prolaktynę, dopiero teraz bo dokładnie tak jak wspominałam wcześniej miałam pobraną krew dostałam tabletkę metoklopramidu i po godzinie pobrali mi krew jeszcze raz. Ale też tak jak czytam to przy tej prolaktynie cykle są nieregularne a u mnie w zasadzie jak w zegarku może dlatego nie zlecał mi mój doktorek tego badania, choć robiąc nam IVF powinien sprawdzić wszystko!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A taki miał być super:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co z tego że miły i sympatyczny ah....
Na wrogość śluzu miłąm robione badanka, jeśli wierzyć memu byłemu doktorkowi bo już teraz to sama nie wiem co mam myśłeć o jego poczynaniach.Ale mojemu mężowi też nie robił bardziej sczegółowych badań, a wynika z tego że skoro nie ogli zrobić tego DNA że ma jakiś stan zapalny co też nie wpływa dobrze na żołnierzyki. Straszne to wszystko mam nadzieję że teraz to już będzie tylko lepiej
Kochane mięgo wieczorku ja siadam do ksiązki ;-)

Słuchajcie... zrobiłam test owu... wyszła blada kreska.... ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam też test ciążowy i też wyszła blada kreseczka.... jeszcze bledsza od tej na owu... co mam o tym myśleć? Dziś 10 dzień po owulacji.... Czy to możliwe że się udało??? O rany jak ja się panicznie boję.... teraz to mam kuźwa cykora!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled:

Słuchajcie... zrobiłam test owu... wyszła blada kreska.... ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam też test ciążowy i też wyszła blada kreseczka.... jeszcze bledsza od tej na owu... co mam o tym myśleć? Dziś 10 dzień po owulacji.... Czy to możliwe że się udało??? O rany jak ja się panicznie boję.... teraz to mam kuźwa cykora!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kochana leć jutro na betke jedynie w ten sposób będziesz pewna:tak: kurcze jak się ciesze jakby faktycznie fasolka:-):-):-):-) Daj znać jutro!!!!! Buzka:*

I jak Dzastina? Byłas na becie? Trzymam mocno, zeby się udało!!!!

Aga ja mam regularne cykle, tzn. 25-27 dni, a prolaktyna wyszła mi za wysoka. No i wcinam bromergon ;-) Kochana jak mój M. miał robione badania to tez mu wyszło, że ma stan zapalny i dostał antybiotyk. No i gin mówiła, ze to właśnie też może negatywnie wpływać ;-)
No a ja wczoraj skończyłam CLO, dziś 10dc, rano temperatura 36,8 - dziwne, że taka wysoka, bo owu mam zawsze koło 18dc, ale myślę, ze to termometr wariuje, bo zmieniłam rtęciowy na elektroniczny ;-)
Asienka co u Ciebie kochana?

Dzastina co tam????????? byłaś na betce??????? odezwij się:tak:

Nie nie byłam dziewczyny i chyba nie pójdę.... poczekam jeszcze... znów się nakręcam a nie chce przechodzić znowu przez to samo.... rano tylko test owulacyjny mi wyszedł.... po południu też... co mnie cholernie dziwi bo dziś 20 dc a owu miałam 11... Jakieś to wszystko pochrzanione jest... Chyba te testy są do bani.... Ogólnie mam jakąś mini depreche bo już w nic nie wierze i nic mi się nie chce... nawet się do męża nie odzywam,,,, powiedziałam mu że nie będę do niego nic mówić bo mam zły humor a znając siebie to zaraz będę na niego wrzeszczeć a tego nie chcę.... bo po co...

Nie nie byłam dziewczyny i chyba nie pójdę.... poczekam jeszcze... znów się nakręcam a nie chce przechodzić znowu przez to samo.... rano tylko test owulacyjny mi wyszedł.... po południu też... co mnie cholernie dziwi bo dziś 20 dc a owu miałam 11... Jakieś to wszystko pochrzanione jest... Chyba te testy są do bani.... Ogólnie mam jakąś mini depreche bo już w nic nie wierze i nic mi się nie chce... nawet się do męża nie odzywam,,,, powiedziałam mu że nie będę do niego nic mówić bo mam zły humor a znając siebie to zaraz będę na niego wrzeszczeć a tego nie chcę.... bo po co...

Dzastina kochana czytałam na innym wątku, ze temperatura rośnie :-) super, oby tak dalej? Który to dzień cyklu?

Miłego dnia dziewczynki!!

reklama
Do góry