Aga to dobrze, że zrobili Ci badania hormonów, teraz tylko czekać na wyniki, czy już masz? Dobrze, ze wreszcie trafiłaś na sensownego lekarza. Ja choć bardzo nie lubię mojej gin to cieszę się, że wysłała mnie od razu na badanie hormonów, na przeciwciała przeciwplemnikowe i jakieś jeszcze, no i na kariotyp.
A co do prolaktyny to przy wysokiej nie da się zajść w ciąże.
tu masz artykuł:
http://www.we-dwoje.pl/prolaktyna;-;rozhustany;hormon,artykul,5016.html
Klaudynko kochana powiem tak po przeczytaniu tego artykułu jestem już na 100000000%pewna że nie miałam robionego badania na prolaktynę, dopiero teraz bo dokładnie tak jak wspominałam wcześniej miałam pobraną krew dostałam tabletkę metoklopramidu i po godzinie pobrali mi krew jeszcze raz. Ale też tak jak czytam to przy tej prolaktynie cykle są nieregularne a u mnie w zasadzie jak w zegarku może dlatego nie zlecał mi mój doktorek tego badania, choć robiąc nam IVF powinien sprawdzić wszystko!!!!!!!!!!!!!!!
A taki miał być super
co z tego że miły i sympatyczny ah....
Na wrogość śluzu miłąm robione badanka, jeśli wierzyć memu byłemu doktorkowi bo już teraz to sama nie wiem co mam myśłeć o jego poczynaniach.Ale mojemu mężowi też nie robił bardziej sczegółowych badań, a wynika z tego że skoro nie ogli zrobić tego DNA że ma jakiś stan zapalny co też nie wpływa dobrze na żołnierzyki. Straszne to wszystko mam nadzieję że teraz to już będzie tylko lepiej
Kochane mięgo wieczorku ja siadam do ksiązki ;-)