reklama
Suzi!!!!!!!!!!!! SUPERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och jak się cieszę! Ja to czułam normalnie :-)
Suzi zobaczysz to serduszko, jeszcze tylko trochę i będzie widać :-) Nie zapominaj o nas, jesteś tu taką dobrą duszą!
Spokojnych 9 miesięcy i oby ten czas do zobaczenia serduszka szybko Ci zleciał :-* Dbaj o Was :-)
Och jak się cieszę! Ja to czułam normalnie :-)
Suzi zobaczysz to serduszko, jeszcze tylko trochę i będzie widać :-) Nie zapominaj o nas, jesteś tu taką dobrą duszą!
Spokojnych 9 miesięcy i oby ten czas do zobaczenia serduszka szybko Ci zleciał :-* Dbaj o Was :-)
den83
Fanka BB :)
czesc dziewczyny po długiej przerwie
suzi piekne wiadomośći, GRATULACJE))))
napisz ile wam zajęły staranka i co było przeszkodą?
u mnie 59dc- nic się nie dzieje, więc od paru dni biorę luteinę na wywołanie.dziwi mnie tylko ze tempka mi wzrosła w ok 39 dc i nadal wyższa jest a testy negatywne- czy to moze być torbiel?
we wrześniu stymulacja i inseminacja- powinnam się cieszyć ale jakoś nie mam przekonania- znacie przypadki żeby się udało?
ja mam pcos i dwurożną macicę, chłop w zasadzie zdrowy.
suzi piekne wiadomośći, GRATULACJE))))
napisz ile wam zajęły staranka i co było przeszkodą?
u mnie 59dc- nic się nie dzieje, więc od paru dni biorę luteinę na wywołanie.dziwi mnie tylko ze tempka mi wzrosła w ok 39 dc i nadal wyższa jest a testy negatywne- czy to moze być torbiel?
we wrześniu stymulacja i inseminacja- powinnam się cieszyć ale jakoś nie mam przekonania- znacie przypadki żeby się udało?
ja mam pcos i dwurożną macicę, chłop w zasadzie zdrowy.
agnieszka_dk
suzi gratulacje wkoncu nam tutaj zapoczatkowałaś mam nadzieje dobra passe!!!!!ale zaraz zaraz jeszcze nam nie wysłałaś zaraźliwych fluidków!!!;-)trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&żeby wszystko było dobrze!!!
ikasia ja z niecierpliwościa czekam na wieści od ciebie bo ja mam 2 dni po tobie miec@ wiec moze i tobie i mi sie uda zafasolkowac;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za was wszystkie!!!!
u mnie dzis 23 dc i nic sie nie dzieje dziś mnie troszke z rana podbrzusze bolało tempka bez zmian tak ze nic nowego
ikasia ja z niecierpliwościa czekam na wieści od ciebie bo ja mam 2 dni po tobie miec@ wiec moze i tobie i mi sie uda zafasolkowac;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za was wszystkie!!!!
u mnie dzis 23 dc i nic sie nie dzieje dziś mnie troszke z rana podbrzusze bolało tempka bez zmian tak ze nic nowego
agnieszka_dk
suzi a czemu tak dużo badań????i czemu takie drogie?!ale lepiej zrobić niżby potem miało coś byc nie tak!!
reklama
Podziel się: