lkasia
Fanka BB :)
Hej kobietki. Dzisiaj usłyszałam dwie dobre wiadomości :-)
Pierwsza to taka, że ta moja kumpela z pracy po in vitro dwa lata temu, w sobotę będzie miała zabieg i wszczepią jej ostatniego mrozaczka. Och nareszcie, w poprzednim cyklu się nie udało, bo jej za małe endo urosło i zarodek by się nie utrzymał.
A druga to taka, że coś się tam dowiedziała o endo. Że ono się składa z trzech warstw i jak ma trzy to jest ok, jest raczej odpowiednio szerokie. Więc jak mi mój gin nie podał endo w mm tylko powiedział, że jest trzeciego stopnia i jest ok, to wygląda na to że faktycznie. Może jednak nie chciał mnie tylko zbyć i nie powiedział tak dla świętego spokoju :-)
Ikasia na betę jutro marsz! To zdaje się najrozsądniejsze co możesz teraz zrobić.
Suzi, a Ty jak kochana? Testowałaś? Pochwal się :-) Zapodaj kolejne dobre wieści :-)
To faktycznie dobre wiesci...ale najważniejsze ze sie uspokoiłaś co do endo...
Ja nie robiłam testu jeszcze..narazie za wczesnie,...dzisiaj jest 24 dc...wiec jeszcze chwilke poczekam...choc mysle, ze @ przyjdzie, dlatego sie nie napalam na fasolke...juz nie plamie, ale mam sluz taki jak zaraz przed @,...no a wsrodku cala pochwa jest rozpulchniona tak jak przed @.....dupka biore dalej/....