reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Myśa :) czesc :) co u Ciebie? :)
ja mam dzis takiego mega pałera ze wysprzatalam sobie, pogotowalam i jeszcze bede czeresnie obrabiac :D
to fajnie że tryskasz energią bo mnie jakieś dolinki łapią. Czekam z niecierpliwością do 7lipca na testowanko i mnie już nosi. A na jakim etapie starań kochana jesteś??

Mysa to mocno 3mam za Ciebie &&&&&&& ja powinnam testować 2dni po Tobie ale postanowiłam że we wtorek zrobię pierwszy teścik:p
Ania co za imprezka pisz nam szybciutko!!!
Błonka a ja grałam w eurobiznes :) ale zrezygnowałam bo brzucholek mnie boli qrde dziwne jak na @ mnie tak kłuje a tu jeszcze tydzień został do terminu chyba że nawiedzi mnie wcześniej:( i znowu mi się cykle popierniczą :(( ehhhhhh

Mysa ja obecnie jestem na etapie obgryzania pazurow ;p bo we wtorek beta, ale korci mnie by juz zrobic jakis czuly test moze by cos wyszlo? ja 2 dni przed Toba testuje ;p 3 mam kciuki za Ciebie bardzo mocno!
a eurobiznes super sprawa :D lubie ;p ale zawsze przegrywam a potem sie maz smieje ze nie powinnam trzymac lapy na kasie domowej ;p:sorry2::zawstydzona/y:
maja moze to nie @...

Błonka cudnie by było ale to zapewne za wcześniej na takie objawy:/ a ja zawsze jestem bankierem i podkradam kasiorke tzn jak we dwójke gramy to nie ale teraz mój siostrzeniec jest u nas na wakacjach i jak już we trójeczkę to podbieram sobie :phihi

No dziewczyny, widzę że niejeden test niedługo będzie robiony :) 3mam &&& za dwie kreseczki i potem wysoką betkę. Ja mam teraz 13 dc, ale zero objawów dni płodnych :( Od 5 lipca lutka przez tydzień, zobaczymy czy ten cykl wreszcie będzie krótszy.
A imprezkę robię taką zaległą na 40stkę mojego mężulka. Wiecie, rodzice, rodzeństwo, chrzestni, chrześniaki...

Hej dziewczyny...
Wpadam tylko na chwilę... powiedzieć że jestem z wami i trzymam kciuki za 2 tłuste krechy na teście:)

Jak widać po suwaczkach jestem już po... Oliwier przyszedł na świat 14 czerwca o godzinie 11:55 przez cc.
Ważył 3760 i miał 55 cm... jest bardzo grzeczniutki...śpi je i robi kupkę:)
Karmie go cycolkiem i ładnie przybiera bo już wazy 4500:)

Jeszcze do niedawna byłam w takiej samej sytuacji jak wy... dlatego trzymam za was kciuki i serduchem jestem z wami:)

Dzastina no to superaśnie :) Gratulujjemy cudownego synka !!!imię piękne wybraliście!!! a na ,,czym,, udało się zafasolkować?? śliczny ten Twój Maluszek!!!w sumie to juz nie taki malutki:) 4500:) Dużo zdrówka dla Was i bardzo się cieszymy że nas wpadłaś podeprzeć na duchu!!! właśnie takie posty daja nadzieję i siłę na kolejne cykle!!!

a ja dla picu zrobilam test 10 ml ale 1 kreska.. w tym polu gdzie powinna byc 2 jest jakis cien ale moze to resztka po zastrzyku a moze tylko pasek od kontrolki, heh zobaczymy we wtorek ;p

reklama
Do góry