reklama
Survivor super sukienusie,a kapelutki twojej roboty normalnie cudo! ach co ja bym dała żebym takie cuda umiała
Tosika modystka mała znów świetne ciuszki ma,buciki śliczniutkie
to teraz my się pochwalimy naszymi nabytkami (trochę słaba jakość fotek,bo już mi narzeczony cholewcia nagrzebał w aparacie i lampy nie umiem teraz włączyć)
Tosika modystka mała znów świetne ciuszki ma,buciki śliczniutkie
to teraz my się pochwalimy naszymi nabytkami (trochę słaba jakość fotek,bo już mi narzeczony cholewcia nagrzebał w aparacie i lampy nie umiem teraz włączyć)
Załączniki
Andula
Fanka BB :)
Madziu sliczne wszytskie ciuszki napawde Maciej bedzie sie wysmienicie prezentowal Bojowki bombowe i koszulka ze spodenkami zreszta nie ma co wymieniac wszystkie ciuszki swietne.Najbardziej jednak podoba mi sie kompecik na ostatnim zdjeciu ten niebieski tez taki chce dla Miska
ja te pokupowałąm na 12-18 m-cy,spodnie na 18-23 ,mam nadzieję ,zę zdązy we wszystkim pośmigać,chociaż w te ogrodniczki zielone na 4 zdj. to już na styk się mieści ,a dużo koszulek kupiłam już na 2-3 i 3-4 latka
beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia-swietne ciuszki, widze, ze Macius obkupiony na kilka kolejnych lat. Pewnie przed pojsciem do zerowki nie bedzie juz potrzebowal uzupelniania garderoby:-). Gdzie kupilas butki?
Madzia czy przypadkiem Macio nie ma większej garderoby od Ciebie??? Bo mi moja gwiazda już dolną część szafy zajęła na sukienusie (dodam, że ma swoją komodę;-)) Ciuszki przepiękne aż mi sie synka zachcialo
reklama
Beaa butki kupiłam na e-bayu nieużywane,ale za grosze
Tosika no chyba jednak mały ma więcej szmat niż jaale spoko spoko jutro ja jadę się obkupić i zapasy zrobić i to sama! ,dziecko z tatkiem zostaje tylko oby nie było tak,że jak już chcę coś kupić to nic nie będzie
Tosika no chyba jednak mały ma więcej szmat niż jaale spoko spoko jutro ja jadę się obkupić i zapasy zrobić i to sama! ,dziecko z tatkiem zostaje tylko oby nie było tak,że jak już chcę coś kupić to nic nie będzie
Podziel się: