reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula, ja Cię bardzo prosze, Ty nie przyjeżdżaj w tych spodenkach na zlot, bo i nam humory popsujesz i naszym M pokażesz, że żona-matka niekoniecznie musi mieć tyłek jak Jagna z Krzyżaków:-)
:tak:
Surv ani mru mru to przy Tobie pikus bijesz ich na glowe:tak:

Florci gratulujemy kolejnych lanserskich ciuszkow:tak:
Ja ciagle mysle o Mt ale mialam dobre nosidlo chicco MARSUPIO CHICCO You & Me Phisio. MINIMONDO-BABY!!!! (aukcja 370062298918) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
i normalnie bardzo mnie barki bolaly a Mis wazyl wtedy okolo 8 teraz mysle 10.50 napewno :tak:Byc moze skozystam z uprzejmosci Roni wyporzycze i jak mi podpasuje zamowie :tak:Ja mam skolioze i nie wiem czy ta wada wogole mnie nie dyskwalifikuje do jakich kolwiek chust,nosidel:baffled:

reklama
Surv - super że Florce się podobało!!!
Andula - jak będziesz chciała to i ja mogę Ci przesłać swoje do potestowania i zobaczysz czy dasz radę. A co do skoliozy - powinnaś chyba lekarzem się skonsultować, bo chusty i nosidła są fajne i życie ułatwiają ale mogą zaszkodzić noszeniem jeśli coś jest nie tak.....

Surv - super że Florce się podobało!!!
Andula - jak będziesz chciała to i ja mogę Ci przesłać swoje do potestowania i zobaczysz czy dasz radę. A co do skoliozy - powinnaś chyba lekarzem się skonsultować, bo chusty i nosidła są fajne i życie ułatwiają ale mogą zaszkodzić noszeniem jeśli coś jest nie tak.....
Dzieki Pabla chyba tak zrobie spytam lekarza bo sobie zryje do konca kregoslup to dopiero bedzie masakra.Skolioza jest mala jest to lewostronne skrzywienie kregoslupa mam poprostu wytajaca lopatke ale chyba najlepiej skonsultowac to z lekarzem:tak:

mam pytanie o materac do lozeczka - mam u rodzicow lozeczko i chce nowy materac dla Adrianny .... lozeczko zostanie u rodzicow i potrzebuje jakis dobry materac,ktory moge trzymac w budynku nieogrzewanym zima.... jaki radzicie? widzialam piankowe -nieodpowiada mi w ogole; gryczane - wlasciwie kupilam,ale moge wymienic na inny- kokosowe- sa dosc drogie.... ktory bedzie lepszy do uzywania na dluzszy okres czasu w tym dlugie trzymanie w schowku? tzn. na nasze przyjazdy ok dwumiesieczne raz do roku... czy gryczany bedzie ok czy lepiej dolozyc i kupic kokosowy?

Ostatnia edycja:
Andula- zakupy swietne, juz widze Misia pod krawatem- Zainab padnie mu do stop. Spodenki i kamizelka tez ladne, pewnie jeszcze ladniej wygladaja na tobie. Ja niestety nie mialabym wyjsc w takich spodenkach, juz na pewno nie w miejscu gdzie mieszkam.

No to wklejam, najpierw dwie upolowane kiecki, a potem 2 kapelutki niedawno popełnione:tak:

Załączniki

• kiecka1.jpg
    kiecka1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 29
  • kiecka2.jpg
    kiecka2.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 32
  • kapelutek1.jpg
    kapelutek1.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 27
  • kapelutek2.jpg
    kapelutek2.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 27
Surv- sukieneczki sliczniutkie, tutaj marke George sprzedaja w supermarketach ASDA i przyznam, ze nawet tam nie widzialam takich ladnych sukieneczek. Kapelusiki sliczniutkie, masz telent!

Dzięki, Beaa. Kiecki pewnie z zeszłorocznej kolekcji, skoro używane, ale na szczęście Młodej nie robi jeszcze różnicy, czy coś jest super top trendy.

Zmieniając temat, szukam nadal fotelika i znalazłam takie fajne: Fotelik Maxi-Cosi Priori 9-18KG GRATIS WYSYŁKA!! (615549190) - Aukcje internetowe Allegro. Chyba się skuszę bez mierzenia a najwyżej odsprzedam - chociaż z tego co oglądaliśmy w sklepach to nie ma powodu, dlaczego miałby do naszego auta nie pasować. No i ten sprzedawca ma ten cudny fiolecik ze wstawkami ala Laura Ashley:tak:

A i jeszcze doczytałam w niusach, ze za tydzień otwierają u nas sklep Mothercare! Już się tym ekscytuję, choć wiem, że pewnie mnie nawet na skarpetki dla małej stać nei będzie, ale sobie przynajmniej poogloądamy:-)

reklama
Do góry