reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Madzia, cudne ciuszki! Jak Maciuś na zlot się wystroi, to Florka z wrażenia z kocyka spadnie:-)
Florka oczywiście też ma więcej ciuchów niż my z M razem wzięci. Zastanawiamy się, czy nie oddać jej szafy, a sami przenieść się do jej komody:-) ale jak się w zagłębiu lumpeksowym mieszka, to człowiek po prostu nie jest w stanie nie kupować:-p Muszę tę światłą myśl przekazać M - niech na ten dom na wsi wreszcie zarobi, nie będę miała gdzie pieniędzy puszczać:-p:-p

jejku ale dużo ciuszków

A my wczoraj na zakupach i Ikea byliśmy i zakupliśmy też nocnik...iiii ......duuupa.
Dosłownie bo młodej dupcia wpada do środka i brzegi w udka piją...Szwedzi to chyba dopiero dwulatki na nocnik sadzają..to może dlatego:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
no nic zakupim jakiś polski choć wygląd to mają paskudny (przynajmniej te co wczroraj oglądałam)
Kate a jaki ty masz??? bo prezesowi chyba też pupeczka wpadala do środka nie??

Ja też popełniłam parę rzeczy dla młodej ale jako początkujący wywijacz drutów i sztdełka to się szkolę nadal na tych modelach.
Wstawię fotki jak dorwę je na modelce:-):-):-):-):-)..
Surv....Ty to guru jesteś mój razem z Tosiką:tak::tak::tak:

Madzia ciuszki cudo.. zazdroszcze...
ja ostatnio poszalałam bo jechałam kawal drogi na zakupy ale tylko dla Natalki Szymek w zasadzie ma 90% rzeczy jeszcze po Natalce kupiłam mu tylko butki.

Post-my mamy ikeowskie nocniki i mala sadzam od ponad dwoch miesiecy na nich.... fakt,ze troche ma czerwone slady na udach jak ja podnosze,ale na pewno to ja nie boli,a z nocnika czesto nie chce zchodzic i placze jak ja zdejmuje.....

no widzisz..a moja siedzieć nie chciala wyginała się na wszysktie strony i błagalną minkę...weź mnie proszę...robiła..:-( może ma mniejszą pupkę:-):tak: a ślady czerwone miała na udach i z tyłu na pupce:-(

Madzia super ciuszki:tak:Ale Macius bedzie elegancki w tych koszulach:-)
Post Julia wklejala fotke nocnika z kaczuszka,Misia tez ma taki i jest ok:tak:

Madzia ciuszki przepiekne:tak::tak::tak:sandałki boskie, zresztą wszystko mi się bardzo, bardzo podoba:tak:
My wczoraj kupiliśmy małemu huśtawkę (taką na framugę) zdjęcie na zamkniętym:-p:tak::happy:

byliśmy dzisiaj w sklepie przymieżać małego do fotelików i tak mi facet namieszał w głowie że chyba zdecydujemy się na maxi cosi priori:sorry:przymierzałam do chicco i też był spoko ale na necie za tą cenę mogę kupić maxi cosi, co o tym sądzicie?Facet mówi że firma o wiele lepsza i on by stawiał na priori ale wiecie trzeba klienta naciągnąć:sorry:ta aukcja gdzie priori są za 499zł jest do 30 .IV więc muszę się spieszyć:-p

reklama
Kicrym, ja wszystkie opinie jakie w necie znalazłam wskazywały, że w tej klasie cenowej Maxi Cosi jest najlepszy - zresztą sama taki kupiłam, powinien do końca tygodnia przyjść, to się podzielę wrażeniami. Aaaa i jakiś czas temu jak w Askocie oglądałam, to pan groził, że po zmianie kursu Maxi Cosi będą po ok. 7-8 stów, więc ta cena z Allegro rzeczywiście okazyjna.

Do góry