reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Surv, Tosika, ale Wasze dziewczyny będą pięknie wyglądały:tak:
Surv, zdolniacha!!!:tak:
Ewa-Krystyna, ja też mam gryczano-kokosowy po Mikołaju dla Olgi i jest super:tak::tak:

reklama
Survivor super sukienusie,a kapelutki twojej roboty normalnie cudo! ach co ja bym dała żebym takie cuda umiała:tak:
Tosika modystka mała znów świetne ciuszki ma,buciki śliczniutkie:tak:

to teraz my się pochwalimy naszymi nabytkami (trochę słaba jakość fotek,bo już mi narzeczony cholewcia nagrzebał w aparacie i lampy nie umiem teraz włączyć:angry:)

Załączniki

• DSC09358.jpg
    DSC09358.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC09359.jpg
    DSC09359.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC09360.jpg
    DSC09360.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC09361.jpg
    DSC09361.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC09362.jpg
    DSC09362.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC09364.jpg
    DSC09364.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 28
Madziu sliczne wszytskie ciuszki napawde Maciej bedzie sie wysmienicie prezentowal :tak:Bojowki bombowe i koszulka ze spodenkami zreszta nie ma co wymieniac wszystkie ciuszki swietne.Najbardziej jednak podoba mi sie kompecik na ostatnim zdjeciu ten niebieski tez taki chce dla Miska:tak:

Dzięki Andula:tak: ,a to nie jest komplecik -spodnie z Primarku za Ł3,bojówki też,a bluza i dresy z 2.zdj z Tkmaxa
No ,a to jeszcze nie wszystkie zapasy:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Madziu ja tez nakupowalam malemu jak glupia i i wesz co boje sie ze nawet nie zdazy tego zalozyc;-)Mniejsze ciuszki mam jeszcze z metaki:zawstydzona/y:

ja te pokupowałąm na 12-18 m-cy,spodnie na 18-23 ,mam nadzieję ,zę zdązy we wszystkim pośmigać,chociaż w te ogrodniczki zielone na 4 zdj. to już na styk się mieści:sorry: ,a dużo koszulek kupiłam już na 2-3 i 3-4 latka

Ja tez staram sie kupowac wieksze i mysle ze dzieci pozniej tak szybko nie rosna wiec oby udalo sie wszystkie wypasione kreacje wlozyc:tak:

Madzia-swietne ciuszki, widze, ze Macius obkupiony na kilka kolejnych lat. Pewnie przed pojsciem do zerowki nie bedzie juz potrzebowal uzupelniania garderoby:-). Gdzie kupilas butki?

Madzia czy przypadkiem Macio nie ma większej garderoby od Ciebie???:-p Bo mi moja gwiazda już dolną część szafy zajęła na sukienusie (dodam, że ma swoją komodę;-)) Ciuszki przepiękne:tak: aż mi sie synka zachcialo:-p

reklama
Beaa butki kupiłam na e-bayu nieużywane,ale za grosze:tak:
Tosika no chyba jednak mały ma więcej szmat niż ja:zawstydzona/y:ale spoko spoko jutro ja jadę się obkupić i zapasy zrobić i to sama! ,dziecko z tatkiem zostaje:-D tylko oby nie było tak,że jak już chcę coś kupić to nic nie będzie:eek:

Do góry