reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kic, dzięki, ale to w takim razie na Bena bedą jeszcze zdecydowanie za duże, on coś kolo 11-12 cm nóżkę ma; aczkolwiek jeśli Sylcia się nie zdecyduje, to spytam Asi, czy chce na zaś.

reklama
Kasia aaa to mi umknęło,rzeczywiście parę postów przeoczyłam:zawstydzona/y:
To ja jestem chętna.
Wyślij mi dane do przelewu na priva,a adres mój nowy chyba masz.
Sorki Kate:sorry:

Kasia jak Ci wygodniej,mi na pudełku nie zależy.Już przelew puściłam.
A msz moze jakieś sandałki w tym rozmiarze albo 27?

Madzia, jak kupię miśkowi sandałki w rozmiarze 27 to będę miała:-D A stare po lecie nie nadawały się do niczego - strasznie styrał... Mam na pewno trampki Next-a ale muszę zobaczyć w jakim stanie i czy na Miśka już za małe.
Szczerze - w kopercie mi lepiej, bo nie muszę pakować w papier ;-) I pudełko mi się przyda:-p
Dzięki za ekspres

OO widzę, że Ciężarówka już przelew puściła Cwaniara:-p:-):-):-):-) żartuję, spoko luzik Madzia byłaś pierwsza:-D a poza tym nawet jakbyś była druga w kolejce to w Twoim stanie nie mogłabym Ci odmówić;-) Kasia jak coś byś miała ciekawego to zawsze chętnie obejrzę;-)

O to może na te trampki Kate się załapie,bo my już trampy mamy;-)
To Miki ma rozmiar 27?
Kurcze to ten mój to jakiś wielkostopy.Niedawno mu kupiłam kapcie 27.Ale te adidasy 26 będą dobre,bo z tej firmy taki rozmiar nam pasuje.

reklama
Madzia, mój jest drobnym chłopczykiem ogólnie więc i stopy nie są duże ;-) Myślę, że 27/28 będzie dobry na ten rok.

Do góry