wrzucam coś ciekawego
PŁOZY DO WÓZKA - NOWOŚĆ !!! (1371163898) - Aukcje internetowe Allegro
PŁOZY DO WÓZKA - NOWOŚĆ !!! (1371163898) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No my też wiosną oddamy Benkowi nasz wózek i się z nim na dobre rozstajemy;-) Tak jak wcześniej byłam zachwycona zmianą głębokiego na spacerowy, tak teraz i ta spacerówka mi ciąży i z ulgą się pozbedęKic, w sumie powinnam sie przyzwyczaić, ale niezmiennie zadziwia mnie Twój fioł na punkcie wózków :-) Ten wpis "dla Kuby na pewno na lato też kupie volo alb silver crossa fizz,ale to drugorzędna sprawa,bo obecny Baby Jogger sprawuje się super" powalił mnie na łopatki
Ubranka super!
Pabla, a może nie będziesz musiała już kupować wózka dla Lenki? U nas Olga juz od dawna bez wózka i maszeruje dzielnie
aaa no i podziwiam was że wy tylko z jednym/dwoma wózkiem/wózkami kończycie karierę wózkową