reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kic jesteś niemożliwa:-D Skoro takie masz parcie na Buzza no to kup jako pierwszy,a jak Cie nie podpasi,to już spacerówkę kupisz inną.Zwłąszcza,ze w lecie będziesz jeździć,a nie np po sniegu na początku to Buzz sie sprawdzi.
Ciuszki super i te buty mi się baaardzo podobają.U nas takich przecen nie ma:no:

a co do wózka dla naszych 2-latków,to nasz juz pojechał na strych do teściów. K ostatnio ,jak mieliśmy iść na rynek na WOŚP chciał po niego jechać,albo kupic jakąś lekką p[arasolkę ,ale ja się popukałam w głowę ,bo po co???? Maciuś już dawno wózkiem nie śmiga.

reklama
Tosika ale chodzi ci o taką "dużą" spacerówkę? no i wali w daszek jak jest złożony czy rozłożony?? bo emmy to rzeczywiście jedne z największych spacerówek:tak:może Baby Jogger City Elite będzie wyższy, nie wiem ile Twoja emma ma wysokości oparcia. Ja mam teraz BJ ale city mini (jest lżejszy i mniejszy niż Elite) i oparcie jest dość wysokie ale budka jak jest złożona to tez jest dość nisko:tak:no i czy potrzebna jest wam jeszcze taka duża i tak amortyzowana spacerówka?
Madzia z chęcia bym kupiła buzza na początek,ale wolałabym coś jednak z lepszą amortyzacją dla noworodka:tak:może właśnie taką emme jak ma Tosika:-p:-p:-p
a co do Macka to wy tez duzo autem jeździcie:tak:a my jednak dziennie do żłobka na nogach idziemy, z powrotem Kuba idzie a ja wózek pcham ale jak sie spieszę do złobka to jednak szybciej mi z wózkiem niz bez:-p
co do butów to są z Primarku za całe 4funty:-p:-p:tak::-D

hehe ja go w katowicach też nie znalazłam, buty przejechały z UK razem z moją siostrą:tak:baaardzo żałuje że nie ma takiego sklepu u nas ale przypuszczam że i tak by takich cen nie było:dry:

Czemu nie? może by były.W UK jest też dużo sklepów z drogimi ciuchami i jest też primark,u nas też by mógł być.Napewno mieli by pełno klientów.
A co do wózków,to faktycznie my dużo autem jeździmy, a gdybyśy mieli gdzieś dalej iść,to wolałabym młodego w wóżek zapakować ,bo on jednak ma ślimacze tempo ;-)

Surv - zdjęcia jakieś zrobię, dużego remontu nie będzie bo głównie pokoik dla dzieci malutki, tam za dużo nie poszaleję i w reszcie mieszkania będę malować ściany i zmieniać dodatki żeby jakoś je odmienić. Chociaż moja przyjaciółka zaplanowała już przemeblowanie u mnie, ale jakoś sobie nie wyobrażam.
Kasiu - dla Leny przyda mi się wózek, bo my do żłobka też na piechotę i na nogach byśmy szły 3 lata, a tak do wózka i tyle. Więc jak będę miała jakiś głęboki dla nowego człowieka to dla Leny chce mieć jednak jakiś lżejszy. Pozatym widzę jak moja siostrzenica ( prawie 4 lata ) czasami marudzi że chce do wózka do Tymka i nogi jej się męczą na dłuższą metę a ja nie mam siły dzwigać Leny. A tak maleństwo wrzucam do chusty a lenę w leciutkim wózku wiozę i już.
kic - ja też myślę o silver cross fizz, od dawna mi się podobają :-)

Pabla ja jak zwykło na maniaczkę musiałam tego fizza sobie obejrzeć:-p i prowadzi się równie dobrze jak volo, Kuba lepiej w nim siedział bo ma bardziej usztywnione oparcie niż volo, jest ciut cięższy niż volo:)no i fizz ociupinkę się rozkłada,a volo to bym powiedziała taki hamak na kółkach:-plepiej dziecko wcześniej posadzić bo mój Kuba wcale nie chciał w nim siedzieć:dry:a no i buda lepsza w volo niż w fizzie.
Ogólnie wybrałabym fizza ale podobno szybciej się psują/niszczą, chociaż w volo kółka też się ścierają:dry:
Tosika jaką Ty masz tą Emmę????

My jeszcze uzywamy wozek, na zakupy lub dalekie spacery. Jak ide z G to bez wozka a jak sie jej sie nogi zmecza to G ja nosi:tak:
Madzia,Kic ja tez zeluje ze nie ma u nas Primarku. Sama bym sobie tam poszala jeszcze:-)

reklama
Do góry