reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym, świetne ciuszki! Kurtka mi się szczególnie podoba. Ja nakupiłam tyle różowości, bo ciężko cokolwiek w innym kolorze znaleźć, a Mała zaczyna już mieć własny gust i bluzeczki chłopięce zaczyna kontestować;P Na szczęście przynajmniej kurtkę i kozaczki mamy czerwone:-D

Dorka z zakupami w tych sklepach co są też w PL uważaj, bo można się przejechać - ja tak w Niemczech małej kupowałam, po czym okazalo sie, ze to samo jest w PL taniej:-p Więc teraz z Drezna importuję głównbie baranki Shauny bo u nas nie ma:-D no ale fakt, że tam zdecydowanie większy wybór wszystkiego, nawet jak marki te same:tak:

reklama
Kicrym super szmatki:tak: Kurteczka bardzo mi sie podoba.
Dorka Ty leć do Primarku,bo tego w Pl nie ma ,a tam są naprawde tanie i fajne rzeczy:tak: Tego sklepu mi najbardziej brakuje:sorry2:

Moja mam kupiła Maciusiowi następną kurtkę:-) taką z tesco ,moro z rękawami ze swetra ocieplanymi

No właśnie - muszę Tesco odwiedzić, bo jestem zakochana w ichniejszych ciuszkach! Ale to dopiero na początku listopada, bo po zakupach obuwniczych dla mnie i Marcina (wszystkie możliwe buty mu się w tym samym momencie rozjechały) budżet mocno napięty:)

oto moje zakupy, nie wszystkie. Czapka kupiona we Wloszech a reszta w Irlandii IMG_0530.jpgIMG_0531.jpgIMG_0529.jpgIMG_0528.jpgIMG_0527.jpg

reklama
Myśmy kozaki rozmiar 24 mieli w tamtym roku:-D teraz jesienne ma 25,a le zimowe chyba już 26 trzeba będzie.

Dorka super ciuszki,i butki naprawdę fajne i fajna cena.

Do góry