reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Sylcia, fajny kombinezon! Ja też na allegro kupiłam i kurtkę do tego....zanim sprawdziłam, że zeszłoroczna jednak dobra:-pKolekcję czapek, szalików rękawiczek robię sama i tylko jeszcze kozaczki zostały, aczkolwiek muszę przegrzebać zapasy, bo mi się zdaje, że od kogoś dostaliśmy takie akurat na teraz... Ostatnio generalnie poszalałam na allegro, bo klient obiecał, ze zaległości popłaci...oczywiście nie popłacił, ale co kupiłam to moje:-p

Sylcia super kombinezon!
Survivor no to pochwal się z czym tak zaszalałaś.

My spodni do kombinezonu wciąż nie mamy.Nawet widziałam ostatnio w komisie fajne,ale stwierdziłam,ze poczekam może cos lepszego sie trafi. Bo kurtka jest,tylko jeszcze nie zmierzyłam czy dobra,młody sie ostro zapiera i nie chce ubrać ,ale rozmiar jest na 3-4 lata i na oko będzie ok.
Z butami tez poczekam,narazie kupiłam takie jesienne za kostkę,ale nie ocieplane.No i czapke fajna w komisie znalazłam,ale jeszcze trzeba będzie cos dokupic.

Survivor no to rzeczywiście szaleństwo zakupowe i widzę ,ze róż rządzi:tak::-D Ale fajne rzeczy i w świetnych cenach,ja to nigdy nie mogę nic fajnego i taniego znaleźć,ale w sumie to z takich rzeczy nic na gwałt nie potrzebujemy,więc tez sie zbytnio nie staram:sorry:

surv świetne zakupy :)
To ja część naszych zakupów, jutro reszta bo te czekanie ąz się załączniki załadują mnie dobija:-p:-p

Załączniki

• koszule tyl.jpg
    koszule tyl.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 32
  • KURTKA tyl.jpg
    KURTKA tyl.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 31
  • koszule przod.jpg
    koszule przod.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 29
  • rajtki i kamizelka.jpg
    rajtki i kamizelka.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 33
  • koszulki.jpg
    koszulki.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 28
Sylcia kombinezon bardzo fajny i cena też dobra.
Surv poszalałaś zakupowo.
U nas na szczęście kurtka i kombinezon z tamtego roku w sam raz, w razie jak wyrośnie ma jeszcze jeden komplet.
A wczoraj pojechaliśmy kupić mu buty , udało nam się kupić ostatnią parę z geoxa za 150 zł, a przecenione z 240, w sklepie w którym kupowaliśmy w tamtym roku przecen jeszcze nie mieli i ceny były kosmiczne po 20-300 zł. Ale udało mi się sprzedać buty zimowe Maksa z tamtego roku łącznie za 140 zł, także w tym roku mamy za frico nowe buciki, które w rzyszłym roku zapewne znowu sprzedam

Surv śliczne zakupy i ceny fajne.
Kamu twoje zdobycze też śliczne, podobają mi się koszule chłopięce, pewnie dlatego że mam 2 dziewczyny :-D
A ja kupiłam dziś moim gwiazdom buty botki zamszowe w CCC i traperki w Deichmannie i na każde 2 pary wydałam 120zł :-)

reklama
Dziewczyny super ciuszki pokupilyscie:tak:
Ja juz dostaje oczoplasow jak widze te wszystkie dzieciece ciuszki:tak: Swinka Peppa rzadzi, jak tez Hello Kitty:tak: Jeszcze jej nie kupilam nic z Peppy i chyba nic nie kupie, bo dla niej juz mam za duzo:-D Dzis w H&M widzialam fajna czapke i rekawiczki z Hello Kitty razem by wyszlo 11euro. Ale sie powstrzymalam bo Sebie musialam tez cos kupic.

Do góry