reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

u nas niestety też fochy, ta koszulka zła, musi być z kwiatkiem,
trampek nie załozy, muszą być nowe sandałki..
dziś awantura o to, że ona kaloszy nie chce ( a pada deszcz ) tylko sandałki.
i tak ciągle.....

reklama
U nas nie ma problemow z ubieraniem, a sama tez jak Flo uwielbia sie ubierac np. dwie koszulki, body z dlugim i gola pupa:-D
Pamietam ze Seba zawsze zakladal co mu dalam a teraz jest masakra ubran nie moge sama dla niego kupowac bo nie bedzie nosil:eek: Tak juz jest kilka lat:tak:

Trochę spóźnione foty ale miałam chwilkę to wrzucam :-p prezenty od babci i mojej siostry :)

Załączniki

• P6070141.jpg
    P6070141.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 55
  • P6070139.jpg
    P6070139.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 45
  • P6070137.jpg
    P6070137.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 49
  • P6070145.jpg
    P6070145.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 49
  • P6070138.jpg
    P6070138.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 38
  • P6070146.jpg
    P6070146.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 38
  • P6070140.jpg
    P6070140.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 47
  • P6070144.jpg
    P6070144.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 55
Też już jestem chora na laufrada dla Tymcia. Piszcie dziewczyny jak tam u waszych maluchów to działa. I czy jest kupować takiego z podnóżkiem czy bez?

Z ubieraniem u nas 0 problemu . Tzn tak w ogóle to Tymi najchętniej biegał by goły:-D. Ale jak ubieram to wszystko jedno w co. Tylko skarpetki to zmora-zostają ścągniete po 5 min od założenia.
Z Pysiem trudniej, ale po prostu sam się ubiera ja tylko koryguje wpadki typu- za grube/krótkie/domowe/nie ten kolor spodni. Czasami kłóci się o swój wybór.
Ostatnio np ma manie ubierania gumiaczków do przedszkola.:sorry2:
Dziewczynka dopiero pewnie da mi popalić.

U nas też luz jeśli chodzi o ubieranie, no ale może z facetami jest inaczej.
Dziś pojechaliśmy kupić Maksowi buty i bardzo się cieszę bo w geox miał promocję i udało nam się kuić buty za 120 które nawet na allegro były za 180. Uwielbiam te buty bo w tym wszystkich nike,adidas to mu się stopki pocą a w geoxach kompletnie nic. No i jeszcze z befado kupiłam mu fajne tenisówki.W ogóle zszokował mnie rozmiar bo musieliśmy kupić mu 25 r. Niestety nie chce mi się robić zdjęć.
Kic no to ładnie Kubcio obkupiony, ubranka w moim guście. Ja to uwielbiam stroić mojego małego mężczyznę. Zauważyłam że więcej mu kupuję ubrań niż sobie i D i to nie dlatego,że tak rośnie

Kamu, fajna okazję złapaliście. Moje w buty obkupione. Jak dalej będzie taka pogoda, to już w ogóle problemu nie będzie - Miki ma 2 pary sandałków, ale takie na styk.
Kic, bardzo fajne ubranka

Kamu 25:szok::szok::szok:Kuba ma 21, w porywach 22:tak:Kubie się nóżka nie poci w adidasach, za to w trampkach (mamy takie zwykłe z CCC) to masakra, miał ze ze dwa razy i leżą w szafie:dry: no i ubrań ma ogrom, bo ja też mam swira na punkcie ubierania Kubcia, zawsze ma majtki pod kolor koszulki:zawstydzona/y:dlatego wolałabym mieć 2 chłopca bo z dziewczynką to ojjjj:-p

Kamu fajną okazje trafiliście:tak:
Kicrym o Kuba ma prawie te same spodenki co Maciuś tylko,ze nasze jeszcze z tamtego roku,ale dobre:-D Chyba nawet z tego samego sklepu.Fajne ciuszki:tak: Ja też mam kolorystycznego świra,skarpetki musza pasować do ogółu itd. potrafie pół godziny siedziec i szykowac małemy ubranie do żłobka:-p My narazie obkupieni,bo jeszcze w tamtym roku w UK się zaopatrzyłam na kilak następnych lat,a i tak moja mama co chwilę cos dokupuje,bo sie nie umie powstrzymać:-D

reklama
Do góry