reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

My mamy taki rowerek biegowy,kiedys wklejałam zdjęcie,K kupił na giełdzie za 30 zł,z reszta co idziemy na giełdę to jest ich pełno i rzeczywiście za grosze.Nasz jest w świetnym stanie,tylko K popsuł siodełko.Póki co czeka na naprawę,ale jeszcze jakoś małego nie widzę na tym rowerku,może w wakacje popróbujemy,o ile pogoda pozwoli.
Ten co MamaBiN wkleiła mi się bardzo podoba,to podobno lepiej jak pedały nie są na przednim kółu,z tym,ze jak dla nas to byłby wydatek na jeden sezon.Myślę,ze w tym roku przeturlamy się na tym grającym,bo Maciek już do pedałów sięga,tylko pedałować nie chce.

reklama
A mój syn dostał wózeczek dla lalek :] i jest hicior. A za 20 zł był. Tylkoo strach trochę bo on na nim siada i każe się Patrykowi wozić.
Babcia chciała tą 3 kołową hulajnogę ale w sklepie młody totalnie się nią nie interesował więc wyszedł z wyjącym autkiem.

Haszi Kuba też jeździ wózkiem:tak::-D:-Dwytargał ze żłobka, a wczoraj poszlismy wybrac zabawkę i miała byc kopara a stanęło na kosiarce:-D:-DKuba wybrałsobie i nie chciał puścić no to kupilismy i teraz jeździ:tak::-D:-D:-D

Dzis dojdzie rowerek biegowy dla Olgi. Ciekawe jak sobie będzie radziła. Nie wierzę w wielkie sukcesy na początku, ale mam nadzieję, że sie nauczy i będzie jej sprawiał frajdę.
Pabla, kupiłaś dla Lenki? Ja wybrałam błękitny, bo na 100% Miki też będzie go próbował ;-)

Kasiu - jeszcze nie zamówiłam, nie miałam czasu.
Daj znać jak sobie Olga radzi.
Zamówię tak żeby był na początek lipca.

To do tego czasu chyba jeszcze nie przetestujemy, ale jak tylko będzie coś na rzeczy, to oczywiście dam znać. Współpraca ze sklepem super i rowerek był na drugi dzień po zamówieniu - pełna profeska.

reklama
Kasia, a jak zamierzacie zainstalować? Bo my takowe mamy, jako surogat TV do drugiego pokoju i właśnie wczoraj mówiłam do R, że można by do auta przenieść, tylko żeśmy sposobu montażu nie wykoncypowali;)

Do góry