reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Ja wózeczek biorę od siostry - Deltim Fokus, nic rewelacyjnego, ale za darmo:-):-) a siostra była zadowolona.
Reszta zakupów jest w " czarnej dup.e" - jak to ostatnio Tomasz Karolak powiedział w jednym z polskich seriali:-D:-D:-D ale od przyszłego tygodnia idę na L4 ipowoli zacznę wszystko spisywać, robić listę i kupowac.

ja tu nie mam nikogo znajomego,kto mial by na zbyciu lozeczko wiec chyba trzeba bedzie kupic nowe.Wypatrzylam juz takie
!Deluxe wooden cot bed - BAMBINO WORLD - New 120*60cm! on eBay, also, Cots Cribs, Nursery Decoration Furniture, Baby (end time 15-Apr-08 20:59:42 BST)
albo takie
o(^_^)o BABY COT/CRIB NURSERY SLEEPY VII FREE MATTRESS on eBay, also, Cots Cribs, Nursery Decoration Furniture, Baby (end time 10-Apr-08 10:10:05 BST)
Ogolnie kupilabym nawet uzywane,ale jak by to mialo byc od kogos nieznajomego,to materacyk brala bym nowy.Nie sadze jednak,ze takie malutkie dziecko moze wylezec nie wiadomo jak dziure w materacyku,zeby nie byl on zdatny do ponownego uzycia.Moja 10 lat mlodsza siostra miala zwykly gabkowy materacyk i lozeczko po mnie i bylo git,a pozniej jak juz wiadomo bylo,ze zadne dzieciatko na nim spac nie bedzie,to materacyk odziedziczyl pies:-)
liwus sliczna ta posciel i naprawde tania:tak: Ja juz tez sobie pewna upatrzylam,z tym ze ceny sa nieporownywalne:crazy: bo ok 50 funciakow za komplet trzeba dac:baffled:

Liwus: pościel fajna, też ją mam do ulubionych na Allegro wrzuconą i tylko czekam do wypłaty z kupnem:)
Madzia: Ty mówisz, że drogo, a te łóżeczka co pokazałaś, to są tańsze niż w Polsce!:) Jeśli chodzi o pościel, to widziałam właśnie na brytyjskim Ebayu śliczne zestawy z ochraniaczami za 25 funtów nawet sama bym kupiła, tylko, że wysyłka wychodziła drugie tyle, ale na miejscu na pewno jest tańsza.

liwus - pościel piękniusia, chyba się na nią też skuszę:-) tylko nie wiem jeszcze jaki kolor....za dużo tego:-)

liwus super posciel, dolaczylam sobie ja do obserwowanych aukcji :-)
co do wozka, to jeszcze nie mam, zakup planuje na czerwiec-ale za to wiem juz dokladnie jaki model, kolor i takie tam :-) kupuje roan marita-niedrogi bo kosztuje 1000zl, a za to naprawde super sie prowadzi, jest dosc lekki, i do tego w miare duzy :-) kupuje 2funkcyjny spacerowka i gleboki, a Wy ?

Andzia wózio fajny, ja bym chciała żeby jeszcze fotelik był do tego od razu!
w ogóle ma problem z wyborem wózka, nie wiem czy kupować z gondolą czy może głęboką spacerówka?bo na zimę i tak dzidzia raczej do gondoli już się nie wciśnie?
nie wiem, jestem zielona w tej kwesti, co na to bardziej doświadczone kobitki??

ja nie jestem doświadczona:-D ale kupuje z gondola (x landera xa) bo mąż stwierdził że to chyba lepiej dziecko chroni od wiatru itd. ja nie wiem czy nie bedzie za gorąco no ale przeciez nie tylko ja bede dumnie pchala ten wozek he he:-D

co do poscieli to super ja zamowie chyba jakas zielona bo taki robimy pokoik albo zielone safari,albo zielone hipcie. nie orientuje sie ile kosztuje taki zestaw w sklepie także może się skusze:-D

Ja też kupuje x landera dziś jedziemy go oglądać.Mamy trochę wolnego to pojeździmy i po ogladamy też łóżeczka.Mnie x lander najbardziej się podoba i Ci znajomi co maja to chwalą.

reklama
Co do pościeli to faktycznie jest ładniutka,ale jeszcze się wstrzymam i popatrzę w second shopie zaprzyjaźnionym :-)
Co do wózka to marzy mi się taki model i kolor :
http://www.ebaby.republika.pl/9/0/RE%206.jpg - na szczęście teściowie się zdeklarowali że kupią :happy:
Jeszcze noszę się z zakupem zasłon do pokoiku Małego ,ale to chyba kupię materiał w JYSKu ( 9,98 zł/metr) i teściowa zrobi zasłonki , bo taki ładny materiał w misie jest :rofl2:

Do góry