reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

pytanie mam samochodowe
Chcę coś młodej kupić do zabawy do samochodu.
Macie jakieś fajne rzeczy?????
Bo nie wiem co wybrać:-(
Ja kupilam malej w Tesco taka kaczke-grzechtke, ktora jest na sprezynie. Powiesilam to z boku, na uchwycie, ktory jest nad drzwiami. Mala sobie ciagnie ta kaczke i ja meczy. Wczesniej miala inna kaczke (Fisher Price), taka jak na fotce na zamknietym ma Macius przy lozeczku, ale ona sie nie sprawdzila w aucie.

reklama
Tosika chyba ma cos dla malej specjalnie do auta:tak:
Dziewczyny ma ktoras z Was fotelik maxi cosi tobi mam do kupienia po dosc okazyjnej cenie i nie wiem czy sie zdecydowac:confused:

Andula- ja mam Maxi Cosi Tobi, Zainab wydaje sie byc bardzo zadowolona. Mamy dwa auta i czesto fotelik przepinamy z jednego do drugiego- dosyc szybko to idzie, chociaz na poczatku nie moglismy sie z tym polapac.
Fotelik jest wygodny, zaglowek mozna regulowac, tj. z wiekiem dziecko jest wyzsze wiec zaglowek mozna podwyzszac. Dalismy za niego 180, ale wydaje mi sie, ze to duzo za duzo...jednak tylko ten pasowal do auta:eek:. Jesli cena za jaka mozecie kupic jest atrakcyja to smialo kupujcie!
Co jeszcze chcialabys wiedziec?

Dzis po pracy bede meczyc M aby jechal najgozej ze wiekszosc drogi bedzie musial jechac miastem ale wieczorem mysle korkow nie bedzie a nawet jesli to chyba warto bo cena naprawde okazyjna i Beaa jak mowisz ze fajny i latwy w obludze to juz wogole super:tak:

Post jak się nie mylę to Tosika do samochodu ma coś takiego :
KIEROWNICA KARNAWAŁ TINY LOVE DO AUTA wys. 0 !!! (607174941) - Aukcje internetowe Allegro

Ja natomiast mam coś podobnego jak Beaa ( pod względem montażu) takiego kotka z dzwoneczkami :
http://img.nokaut.pl/p/d6/8d/d68d64688ee020dd1da8dff9610d3f47500x500.jpg

Jednak noszę się z zamiarem kupna jakiejś kierownicy jak ma Tosika czy coś podobnego np. coś takiego :
http://allegro.pl/item609007268_miekka_muzyczna_kierownica_6m_cobi_tylko_4.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ja prywate dzisiaj uprawiam :p
Pytanie do doswiadczonych MT -szwaczek. Czy mógł by mi ktos udostepnic wykrój bo mi sie żadna stronka z nim nie otwiera pplssssss????

Do góry