My już po spacerku nową brykąkomfort jazdy oczywiście nie do porównania z x landerem ale i tak jestem zadowolonalekko się prowadzi, super się rozkłada siedzisko do spania no i jego waga -cudojak narazie minus to brak okienka w budce (że na to nie zwróciłam uwagi)ale w sumie się budka rozpina z tyłu więc tam możne podpatrzeć maluchano i brak takiej kieszonki na budce jak jest w x landerze tam zawsze miałam butle z piciem, klucze itd a tu tego nie ma i muszę coś wykombinowaćno ale to typowa spacerówka, narazie x lander zostaje więc bedziemy wymiennie jeździć
Jutro MT idzie na ostry testale śmigałam trochę po domu i to jest rewelacyjnewogóle nie czułam ciężaru małego
Beaa weszłam dzisiaj do sklepu Bartka i ceny powaliły mnie z nógnajtańsze sandałki na małego kosztowały 99zł a te co mi się podobały 149zł
mierzyłam małemu też w deichmanie (nie wiem jaka firma) za39zł i były bardzo podobne do tych z bartka
Jutro MT idzie na ostry testale śmigałam trochę po domu i to jest rewelacyjnewogóle nie czułam ciężaru małego
Beaa weszłam dzisiaj do sklepu Bartka i ceny powaliły mnie z nógnajtańsze sandałki na małego kosztowały 99zł a te co mi się podobały 149zł
mierzyłam małemu też w deichmanie (nie wiem jaka firma) za39zł i były bardzo podobne do tych z bartka