reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Roni MT bomba:tak:
Madzia no dlatego nie zdeydowałam się na buzza mimo dużego napalenia:-pten jest bez porównania lżejszy no i tańszy:sorry:
Moje MT zdało test na 6:tak:dzisiaj wybralismy się na targ po codzienne zakupy, mały był zamotany ponad godzinę i nic nie protestował, ale zasnąć nie chciał:sorry:nosi się rewelacyjnie, tylko wiązanie będę musiała dopracować:tak:Zdjęcia wkleje może jutro bo dzisiaj czasu brak:sorry:
U nas nexta nie ma ( a może jest a ja o nim nie wiem:-p)ale za pewne tak jak z innymi markowymi ciuchami jest dwukrotna przebidka:baffled::baffled::baffled:

A do nas wczorad doszedl wózeczek ..w rzeczywistości jest to jasny brąz. Bardzo ładny. I powiem Wam że jak na wózek za tą cenę to jest bardzo fajny :-) Oczywiście tak jak Kicyrm pisała nie ma co porównywać jazdy z wielofunkcyjnym ale jest spoko. W budce okienko do kompletu folia przeciwdeszczowa idealnie pasująca do wózka, reg.podnózek :happy: No i Adaś jakoś lepiej siedzi niż w coneco chyba dlatego że wydaje się ten wózek nieco węższy. Trochę go nie umiem jeszcze podbijać ale to kwestia czasu. W każdym razie test przeszedł :-)
Ponadto doeszedl do nas też jeździk i jest bardzo fajny , póki co Adaś jest zasafcynowany róznymi gadżetami które są na jeździku.ALe parę kroczków już przy nim zrobil :-) Zdjęcia na zamknietym.

A i Adaś dostał wczoraj od cioci spodnie cheeroke takie w których można nogawki podwijać ..później wrzucę zdjęcie.

Liwus to fajnie że wózio zdał test:tak:ja jestem zadowolona z mojego i uważam że to był dobry wybór jako 2 wózek:tak:
Liwus czekamy na foty spodni:tak:

U nas nexta nie ma ( a może jest a ja o nim nie wiem:-p)ale za pewne tak jak z innymi markowymi ciuchami jest dwukrotna przebidka:baffled::baffled::baffled:

Nie ma na 100%. Tylko w Wawie - z tego co ja wiem:-pU nas budują 2 galerie, więc może będzie?:-p(marzenia ściętej głowy:-D)
Liwus, super, że wózeczek sprawdził się:tak:

Liwus- fajnie, ze jestes zadowolona z wozeczka, oby dobrze sluzyl;-)

Ja dzisial kupilam malej kilka kolejnych rzeczy w HM, no bo jak nie kupic bodziakow Hello Kitty za £3 czy slicznych bucikow za £2...no i jeszcze letni kapelusik:tak:

Ja dzisial kupilam malej kilka kolejnych rzeczy w HM, no bo jak nie kupic bodziakow Hello Kitty za £3 czy slicznych bucikow za £2...no i jeszcze letni kapelusik:tak:
Jak ja wam zazdroszcze tych sklepów a raczej cen:zawstydzona/y:, u nas oczywiście te same rzeczy są trzy razy droższe:wściekła/y::wściekła/y:rzeczy z nowych kolekcji to już nie wspomne:sorry:

reklama
pytanie mam samochodowe
Chcę coś młodej kupić do zabawy do samochodu.
Macie jakieś fajne rzeczy?????
Bo nie wiem co wybrać:-(

Do góry