Kasia dzięki za link.Widzę,że te sandałki też z tych wysokich i nie obcierały Mikiego? no cena też fajna
Nic z nóziami się nie działo. Buciki sprawdziły sie na medal!
skonczylam MT
Roni, no piękne!!! Każde następne będzie jeszcze lepsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia dzięki za link.Widzę,że te sandałki też z tych wysokich i nie obcierały Mikiego? no cena też fajna
skonczylam MT
U nas nexta nie ma ( a może jest a ja o nim nie wiem)ale za pewne tak jak z innymi markowymi ciuchami jest dwukrotna przebidka
Jak ja wam zazdroszcze tych sklepów a raczej cen, u nas oczywiście te same rzeczy są trzy razy droższerzeczy z nowych kolekcji to już nie wspomneJa dzisial kupilam malej kilka kolejnych rzeczy w HM, no bo jak nie kupic bodziakow Hello Kitty za £3 czy slicznych bucikow za £2...no i jeszcze letni kapelusik