reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Aaaa........chyba już wiem - kolorystyką - bo ja mierzyłam szary, a w kolekcji 2008 chyba go nie ma? Ale to by znaczyło, że w Askocie jest o 30 PLN tańszy niż na Allegro....ech, tak to jest jak się z gorączką wózki ogląda...wyślę chyba męża tam raz jeszcze niech dopyta, który to model

reklama
No te co ja oglądałam, 2009 w takim razie, bardzo ładne były,w sumie oprócz szarego wszystkie mi się podobały, szary podobał się M jako super neutralny :p Nie wiem, w takim razie czy w sklepie stacjonarnym można jeszcze ubiegłoroczną kolekcję zobaczyć, ale w takim razie kupię ten 2009, bo w Askocie jest za 390 PLN, czyli niemal tyle samo co zeszłoroczny model z wysyłką z Allegro....

Surv i Pabla widze,że wasze poszukiwania dobiegają końca,bo sie na Walkera decydujecie:tak:Fajny tez wózio,no i sprawdzony,a skoro Sylcia sobie chwali to i wy też powinnyście być zadowolone.Wagą bym się nie przejmowała,bo to wcale dużo nie jest.Nasz też wazy podobnie a się super prowadzi,nawet z dodatkowym klockiem 11 kg i zakupami.Mnie się turkusowy podoba i w ogóle jasne kolory lubię i wcale nie jest krzykliwy tylko optymistycznie żywy:-) My mamy szary ale już kombinuję,żeby siedzenie jakieś kolorowe ,a przy okazji większe dokupić.

Kasia ja tego wózka na żywo nie widziałam,ale też wydaje mi się trochę "zabawkowy".
Mnie się ogólnie podobaja parasolki i te dwie rączki też są fajne np jeśli chodzi o zakupy-zawsze sobie mozna siaty powiesić,ale z drugiej strony jedną ręką drudno by było prowadzić.

Ostatnia edycja:
ja widziałam jeszcze starą kolekcję. Nowa w sklepie w którym oglądałam kosztowala 430 zł, więc i tak taniej niż allegro z wysyłką....jeszcze sie rozejrzę w Wawie.

Mi sie ze starej kolekcji najbardziej podoba turkusowy a z nowej zileony:tak:
KasiaDe oglądałam dzisiaj ten wózek chicco co wkleiłaś u mamy bo stał w wózkowni to sobie pomyślałam że sobie popatrze:-Dwięc jak dla mnie fajny, zalety dla mnie super opuszczane siedzisko, łatwy w prowadzeniu, budkę można ściągnąć "na dziecko", fajny wygląd:-p minusy-brak dostępu do kosza przy rozłożonym siedzisku, strasznie wąski-nie wyobrażam sobie dziecka w kombinezonie, i 2 rączki i to w dodatku wysoko osadzone.To tyle moich spostrzeżeń:-p:tak::-)ale ogólnie to chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich chicco:tak:

Dziewczyny, pewnie ten wózek był już omawiany:zawstydzona/y:, ale przypomnijcie mi co o tym sądziłyście: CHICCO WÓZEK LITE WAY mix ŚPIWÓR+FOLIA (566515740) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. (pierwsza lepsza aukcja). Koleżanka go ma i bardzo zachwala.
Kasia- my z M ten sam wozek ogladalismy w ubieglym tygodniu. Mojemu M tak sie spodobal, ze kazal mi go od razu kupowac. Prowadzi sie swietnie, wg. mnie duuuuuzo lepiej niz maclaren, jezdzilam tym woziem po sklepie jak szalona, kolka sa super, a i ten zielony kolorek na zywo jest sliczny. Moj M jest w goracej wodzie kapany wiec go ostudzilam, bo chcialam troche wiecej sie dowiedziec o tym wozku.

Madzia - potwierdzam, np. chicco nie można jedną ręką prowadzić, bo zjeżdża na strony! Ale to może dlatego, że jest, pomimo, że chyba 8 kg waży, bardzo lekki i zwrotny! I rzeczywiście prowadzenie tego typu wózka i drugiego dziecka za rękę jest raczej trudne!

reklama
Do góry