reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Zastanawiam się, czy są dostępne torby do parasolek, które mają dwie rączki? My kupiliśmy to chicco CT04 i bardzo brakuje mi torby! Ze względu na utrudniony dostęp do kosza przy całkowitym rozłożeniu torba wydaje się niezbędna! Czyli kolejny wydatek:baffled:

reklama
Kate - wózeczek mi się podoba, tylko ja wolę rączkę jedną łączoną i większe kółka chciałam mieć, dlatego raczej Walker będzie. a wizualnie ten Twój naprawdę fajny. Najlepiej obejrzyj raz jeszcze oba i wtedy zdecyduj.
Andula - fajny wózek!

Jak czytam Wasze posty na jakie rzeczy trzeba zwrocic uwage przy kupnie wozka to czasami smieje sie nad wlasna glupota ja przy wyborze 3w1 kierowalam sie tylko wygladem i waga:zawstydzona/y:

Ja tez wole jedna raczke bo nie wyobrazam sobie np rozmawiac przez tel i prowadzic wozek z dwoma raczkami.

Kate, producent tego Espiro ten sam co i Walkera więc pewnie jakość i parametry podobne:tak: Jeśli masz wątpliwości to może wypróbuj oba w sklepie? Jak dla mnie Espiro odpada z powodu tego, że trójkołowiec i ma podwójne rączki, ale to zarzuty czysto subiektywnie, a merytorycznie nie mam mu nic do zarzucenia;-)
Andula, wózeczek super, a jak jeszcze rzeczywiście waży 5,5 kg - to marzenie! Czegoś podobnego pewnie będę szukać za jakiś czas:tak:

Andula- wozeczek swietny, nawet jakby nie byl darmowy:-D.

Ja teraz mam wozek z jedna raczka, ale kolejny bedzie chyba z dwoma, aby bylo gdzie wieszac ciezkie siatki z zakupami, wedlug mnie to bardzo duze udogodnienie. Tego wlasnie mi brakowalo w obecnym wozku.

Beaa a da sie prowadzic jedna reka wozek z dwoma raczkami chyba malo to wykonalne ale ja sie nie znam wiec pytam?Jednak na zakupach dwie raczki rzeczywiscie sie sprawdzaha ja u siebie choc mam jedna znalazlam sposob wieszam na taka blokade do ramy i nawet ostatnio 6l mleka przynioslam w ten spoob i nic nie odczulam:-):-)
Beaa ja widzialam wozki ktore maja jedna raczke a po bokach dwie ciezko mi opisac ale moze wiesz o co mi chodzi;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, są też wózki z dwiema raczkami, które mają dodatkowo taki łącznik, którym te 2 rączki można w jedną połączyć. Nie pamiętam w tej chwili które modele, ale kilka takich widziałam szukając wózka dla siebie.

reklama
Do góry