reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kasia u mnie na osiedlu mnóstwo tych wózeczków jeździ, zarówno z gondolą jak i same spacerówki, z wyglądu mi sie podoba, ale jak widziałam jak te mamuśki go pchały przez śnieg to dla mnie odpada:baffled:dlatego obawiam się że ja będę zmuszona mojego x landera zostawić na zimę bo jak mam się tak męczyć ze spacerówką to ja dziękuję za spacerki:sorry2::happy:
mi sie podoba ten pierwszy co mamabartkainatalki wkleiła, ten chicco sipliticy oglądał w sklepie i jak dla mnie to takie mało stabilne, wszystkie małe elementy bardzo kruche jak w wózku dla lalek:baffled::happy:
Fajne te pieluchy wielorazowe, ale ja bym musiała mieć z 10 bo przecież nie będę wrzucała 1 pieluchy do pralki:tak::happy:

reklama
Pabla fajne że podoba ci się Baby Walker, i powinnaś być z niego zadowolona.
Ja do swojego zamawiałam teraz komplet kółek to zapłaciłam 100zł, i będę mieć wóz jak nowy.

Post on waży ok 9 kg, ale bardzo dobrze się prowadzi.:tak:

Kasiu to chicco co wkleiłaś to jakoś do mnie nie przemawia,już lepsze te wózki co mamabartka wkleiła.

no może Wisła no ale nie będziemy paradować po Kraku z Wisłą na MT bo Ika mogłaby z liścia dostać od jakiegoś nerwowego kibica Krakowi (boschh nawet nie wiem jak to się pisze :)

Post, broń boże nie rób tego Ice;-):-D:-D:-D

Dzięki za wszystkie uwagi - macie rację - do bani ten wózek:tak:
Mamabartkainatalki - fajnie wygląda ten co wkleiłaś (pierwszy).
Kicrym, na zimę to ja zostawiam mój Speedi:tak:

Surv - a jakie są Twoje odczucia po obejrzeniu Walkera??
Mamabartka- fajny ten pierwszy co wkleiłaś, jednak Walker troche solidniejszy mi się wydaje, a że to będzie mój jedyny wózek to może być trochę cięższy i masywniejszy...
Post - tak jak Sylcia pisała, około 9 kg waży. Przejechałam sie z młodą nim przed sklepem i bardzo dobrze mi się prowadziło.

Mamabartkainatalki - fajnie wygląda ten co wkleiłaś (pierwszy).
Kicrym, na zimę to ja zostawiam mój Speedi:tak:

Tego Tiny oglądałam na żywo (turkusowy i zielony śliczne) i przymierzałyśmy z siostrzenicą mojego m. jej 2-latka. Wygodnie mu było bardzo:tak: A sam wózeczek naprawdę dużo ładniej wygląda.

Ja chyba go zakupię na lato, na wyjazd wakacyjny :tak:i tak w ogóle do śmigania. Moja teściówka już stęka że x-landera ciężko jej znosić po schodach a jak kurcacek trochę przypakuje ;-) to już nie da rady:baffled: Musi być coś lekkiego. Gdyby nie to to pewnie kupiłabym walkera:tak:
Podoba mi się jeszcze mini bo jest różowy:-D ale ma mniejsze siedzisko i jeszcze się zastanawiam.... ale różowy!:-)
NOWOŚĆ! Wózek MINI BABY DESIGN,MODEL 2008, W-WA (569149260) - Aukcje internetowe Allegro

A na zimę zostawiam mojego x-landerka bo na śniegu spisuje się znakomicie, jak pisała Kicrym.

Pabla, na 100% będziesz zadowolona z walkera. Ma większe kółka i tak jak piszesz, jest masywniejszy. No i te tacki są bardzo przydatne. Mój młody ciągle woził tam jakieś chrupki, picie i inne skarby a i mnie się ta półeczka przydawała. W sumie szkoda że sprzedałam tego mojego baby dreamsa bo był naprawdę ekstra funkcjonalny...... ale cóż Natasia wtedy była w dalekich planach :)

Ostatnia edycja:
Ten mini też bardzo przyjemny.
Dzięki dziewczyny za rady, chyba ten Walker będzie kupiony. Najwyżej jak zajdzie potrzeba to dokupię potem jakąś niedrogą leciutką parasolkę.

Pabla, mi się bardzo podoba to, że mimo, że jest niby masywny i cieżki, to bardzo lekko się prowadzi. No i to, że łatwo rozkłada się do leżącego i nie blokuje przy tym dostępu do kosza na zakupy. Z minusów to dziwacznie zapinane pasy, ale jak sądzę to kwestia przyzwyczajenia - po prostu nigdy wcześniej takich nie widziałam :)
Pan w sklepie proponował na też Ridera tej samej firmy, jest niby lżejszy, ale jak dla mnei za delikatny no i podwójne rączki ma.

A Walkera na jaki kolor się decyzujecie?? Mnie się turkus podoba, ale mąż krzywi się, żeza krzykliwy... No i jeszcze pytanie, bo na Allegro jest już Walker w wersji 2009 - nie wiecie czym różni się od zeszłorocznej oprócz ceny?

Surv ten turkus śliczny, ja mam z 2006 bodajże roku czerwony. A one na pewno różnią się kolorystyką. Ja swoim walkerem po lesie w górach śmigałam więc na pewno dacie radę, i mnie bardzo pasuje folia p/deszczowa dopinana na zamek do budy wóżka, Olka zawsze mniała suchutko w nim.

reklama
Surv- ja takie pasy już widziałam w kilku spacerówkach więc nawet nie zwróciłam na to szczególnej uwagi. Ja testowałam turkusowy - on wcale nie jest krzykliwy.....myslę o czerwonym lub tym turkusowym.
Nie wiem czym sie różni nowa kolekcja:sorry:

Do góry