reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Zosia też ma kilka par, ale to za sprawą babci, która po dwóch wnukach doczekała się wnuczki i teraz szaleje!
A nam doszedł już wózio - chicco
CHICCO CT04 WERSJA ZIMOWA+BARIERKA CHICCO WYS 12H (566213182) - Aukcje internetowe Allegro
I chyba jest ok! Dzisiaj jedziemy do lekarza (na USG nerek:crazy:), więc go może wypróbujemy
Kaja- moja kolezanka jakies 3 tyg. temu kupila ten wozek dla swojej 11-miesiecznej corki i obie sa bardzo zadowolone, zwlaszcza, ze wozek byl kupiony w promocji:-). Mam nadzieje, ze i wy bedziecie zadowolone.

reklama
ja też sie nad tym wózeczkiem zastanawiam....wciąż zastanawiam.....
muszę kupić na poczatku kwietnia i wciąż nie wiem co:confused::sorry2:

ja też sie nad tym wózeczkiem zastanawiam....wciąż zastanawiam.....
muszę kupić na poczatku kwietnia i wciąż nie wiem co:confused::sorry2:
To dokładnie tak jak ja:baffled: Nie mam kiedy nawet pojechać i obejrzeć tych wózków, jestem o krok od kupienia tego cT 04 w ciemno, ale dam sobie jeszcze ze 2-3 tygodnie na przemyślenie

roni butki cudo:tak:
surv ja cos przeciwdeszczowego kupie na jesien jak mały bedzie chodził:tak:
no i tez jestem zakupoholiczka:zawstydzona/y:Kuba w 1/4 rzeczy wogóle nie chodził, ale tak jak Julia pisze moze komus z rodziny sie przyda:happy:

he he mój mąż to nazywa zbieractwem a mnie zbieraczem:-):-):-)
Blu bedzie miała czadowe buciki:-) my narazie nie myślimy o bucikach skoro nawet pełzać nam się nie chce:-D
a ten chicco to wygląda naprawdę fajnie.....mimo iż nie mam zaufania do wózków chicco. Za dużo się chyba o wózkach naczytałam wybierając wózek dla Iki i została mi ogólna myśl...chiccoo złe wózki:-:)-:)-:)-(
Aż się zaczęłam zastanawiać...ale mój małż się nie zgodzi...no bo po co nam kolejny wózek:-:)-:)-( także czekam na zakup po porodzie jak zmieni zdanie.
Acha, zamówiłam MT:-):tak::tak:
pabla, czy jego się prosto wiąże???? mo mój małż ma opory oczywiście żeby się wiązać jakąś chustą jak BABA:no:.(no tego nie powiedział ale wyczytałam to w jego wzroku) Powiedziałam ze opory sa po to aby je przełamywać:-) i zamówiłam.Może masz jakieś zdjęcie męża w MT żebym miała dowód do przekonywania???:-D:-D:-D

słuchajcie,a do ilu kg może mieć dziecko,,zeby je nosić?Są w ogóle jakieś ograniczenia wagowe?To może i ja zamówię.A wy jakie macie?

Post - bardzo ~łatwo się wiaze MT, dzis wiazalam sama i bez problemu, nawet M stwierdzil ze samemu lepiej niz jak mu pomagalam:-) a zdjecie M w MT zamieszczalam na zamknietym ostatnio, jak chcesz to moge Ci na maila wyslac....
Madziu- ograniczenia wagowe chyba sama sobie wyznaczasz ile dasz radę Ty czy Tw~ój M. Moje znajome spokojnie 2 latki nosza na plecach np.
ja mam takiego
melkaj - Onet.pl Blog
nr 67.
obejrzyj sobie ta stronkę, ale najbardziej aktualne MT....naprawdę, niektore to male dziela sztuki.
aha Post - moj M w MT wzbudza zachwyty ogromne ( wieksze niz ja ), ostatnio panie w sklepie wzdychaly na jego widok z mloda w MT:-)

Ostatnia edycja:
:)
to dobrze
no będziemy przekonywać:-):tak::tak:
no wklejałaś zjęcie ale tam mało widać:-), zobaczymy jak szybko się przekona:-)
melkaj śliczne robi te MT

reklama
Do góry