reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

mamabartka z zakupu fotelika jestem bardzo zadowolona, choc nie jest nowy to naprawde w super stanie jest no i do samochodu nam pasuje;-)a Gabi wczoraj w nim odbyła pierwszą jazdę i normalnie zasnęła na siedząco jak Królowa. Ma zdecydowanie więcej miejsca, bo w tym do 13 kg to już nóżki wystawały i wbijały sie w siedzenie i ogólnie ciasno miała, a teraz to już luzik;-)

reklama
nea a co to za fotelik??

kurteczki super:tak:
płaszczyki są słodkie ale tak jak pisze Kasia, dopiero dziewczynki co to chodzą same fajnie w nich wygladają:tak::tak::tak:

no Ika też
Standardowo Ika rozwija się ruchowo kilka dni za Florką (oprócz zębów) więc nie będziesz ostatnia:-):-):-),
tłumaczę jej to pełzanie itp ale ona ma to gdzieś, najlepiej lubi siedzieć sobie i bawić garnuszkiem. Musze przyznać że bardzo go lubi:-):-):-)
Ja też sie nie mogę doczekać płaszczyków i myśle że na jesień to spokojnie już można szukać:tak::-D:-D

Nea super,że fotelik pasuje,bo jest świetny.Ładny kolorek,ja widzialłam tylko czarne,ale i tak mi się bardzo podobały.
Survivor kutka full wypas:tak:

Ja taki jak Julia szaleję z zakupami dla młodego.Już sie pogubiłam w tyh jego ciuszkach.Ostatnio zamówiłam na 9-12 m-cy to już są dobre.Z darów pochowanych pod łóżeczkiem wyjełam też pełno bluzeczek i spodenek ,które są już dobre,no i mamy jeszcze kilka tych mniejszych ,w które mały się jeszcze mieści.A i tak jak ide do sklepu to mnie ciągnie na dziecięce:zawstydzona/y:

ja kupilam takie buciki mojej niuni
555675862

ladne prawda? malo co nie zeszlam na zawal jak otworzlam koperte :-D Andula, dzieki wielkie :*
mialam pokazac Blu w bucikach, ale niestety mi sie skrzaczyl aparat :dry:

A julia to czub :-D

reklama
Do góry