reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
no ja widziałam te trampki w cocodrillo i serio są sliczne i tanie bo jeszcze była promocja więc wychodziły po 17 zł:-) ale oczywiście nie wzięłą zakręcona mama bo po co:baffled:

byłam dzisiaj w cocodrillo i zakupiłam trampeczki które Wam pokazywałam rozmiar 20 bo 19 wykupiła koleżanka . Bo mądre pani zamawiają tylko po jednym rozmiarze z danego modelu. A koszt tych trampek to oszałamiające 14 zł:happy:
Zakupliśmy też spodnie sztruksy także za wielką sumę 29zł. Także na wiosnę będziemy się lansować jak nie wiem :-)

:tak:Ale powiało wiosną z mojego ulubionego wątku:-)
Szalejecie koleżanki równo;-)
Wszystkie zakupy boskie:tak::tak::tak:
Kuba niezła kolekcja ,wow!:szok::-D
Tosika sukienusia cudo:tak: ale czemu nie róziowa?;-):-)
Julia przecudne ubranko do chrztu:tak::tak::tak: jak dla królewny:tak:
Madziu, Andula świetne "chłopakowe" zakupy:tak:
Sylcia kurteczka bardzo fajna:tak: Byłam w niedzielę w H&M i widziałam takie białe i uziowe. Śliczne i tak pomysłowo rozpinane z boczku. Jedyne 79PLN:sorry2:

A ja kupiłam Nanusi taką narazie:
WIOSENNA KURTECZKA MARKS&SPENCER 68/74 +gratis (550140142) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze za duża ale na pierwsze wiosenne dni będzie oki bo jest leciuteńko ocieplana:tak:
A na później mam upatrzoną w H&M ie właśnie,taką cienką kurteczkę różową w kwiatuszki. Są też czapunie do tego. Cudne.
Teraz były tylko na 62, 68 a zanim się zrobi naprawdę ciepło to mi kurcątko wyrośnie więc kupimy jak będzie prawdziwa wiosna:-p:-)
Z butów posiadamy na razie takie miękkie adidaski do wózka i tyle:tak:
Czyli.... czas na zakupy:-D

Ostatnia edycja:
to i my jutro zrobimy jakies foty, samych ubranek bo dzidzie sie boje tutaj pokazywac:dry: wogole jak patrze na te zdjecia co sie u gory strony pokazuja to sie bardzo dziwie, ze ludzie maja odwage tak upubliczniac swoje pociechy...

Mamabartka, śliczna kurteczka! Ja polowałam na podobną, ale w sumie wyszło, że same zielone kupiłam....właśnie mi się przypomniało, że przecież kupiłam jeszcze i to: OLD NAVY przepiękna wiosenna kurteczka (560410380) - Aukcje internetowe Allegro
wiec teraz potrzebuję naprawdę silnego argumentu, żeby przekonać siebie i swój portfel, że potrzebny nam jeszcze płaszczyk:-D A powiedzcie, jak myślicie, ma sens kupowanie kurteczki/płaszczyka przeciwdeszczowego dla takiego malucha?

Mamabartkainatalki, Surv - śliczne kurteczki:tak:
Surv, płaszczyki strasznie mi sie podobają, ale kupię dopiero jak Olga będzie chodziła, bo wydaje mi się, że jak siedzi, to tak mało wygodnie w płaszczyku:sorry2:

Ale szalejecie z zakupami;-)Wszystkie wiosenne ubranka śliczne tylko pozazdrościc takich zdobyczy. Pewnie za Waszą sprawą też się skuszę na jakieś wiosenne zakupowe szaleństwo, bo jak na razie to brak czasu na wszystko ale dobrze że jest internet to można coś upowlować nie wychodząc z domu. Tylko że ja tak lubie wszystko dotknąć, obejrzeć na żywo :blink:

Dzięki dziewczyny:-)

Pat, faktycznie jak pisze Kasia na płaszczyk jeszcze za wcześnie. Taki siedziaczek w wózku nie zmoknie (w razie deszczu jest folia) a jak nam maluchy zaczną biegać to można pomyśleć:tak:
Florek,kurteczka odjazdowa:tak:

Nea, świetny ten fotelik macie:tak: I chyba wygodny dla Gabuni, sądząc po zdjęciach:-)

reklama
Wszystkie zakupy super... a najbardziej to mi się podoba kurteczka co kupiła Surv... z chęcia sama bym taką nosiła :-D

Ja to muszę się wam przyznać, że jestem zakupoholiczką... i nie mam miejsca powoli w domu na wszystkie ciuchy Zu i męża... bo ja zamiast sobie to kupuje dla małej i dla dużego :zawstydzona/y: no cóż... Roni jak zobaczyłą szafe małej to się złapała za głowe bo w niektóych nawet mała nie była ani razu :-p ale szpoko... jak to mówię, kiedyś sie przyda... a jak nie mnie to napewno komuś z rodziny :-) hyhy...

Do góry