reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Tosika - pamiętam że jeśli chodzi o rozmiar fotelika, to to czy jest za mały to patrzy sie czy dziecku głowa nie wystaje powyżej fotelika. Nogi mogą wystawać, z tym nie ma problemu, ale głowa nie moze być powyzej krawędzi fotelika. Jesli wystaje to wtedy oznacza że fotelik jest za mały.

reklama
o i kurcze w tym sklepie nie można obejrzeć wozka przed zakupem:wściekła/y::wściekła/y::crazy: teraz dałam pytanie na gazecie, może ktoś wie gdzie w Wawie taki wóżek można oblukać, bo nie chce zamawiać tak w ciemno....
Kurcze, jak już cos mi sie spodoba to zawsze jakieś przeszkody po drodze:no::wściekła/y:

Pabla napewno gdzies ten wozek znajdziesz,powodzenia!
Tosika to prawda co Pabla pisala,najwazniejsze,zeby glowa nie wystawala,ale szczerze powiedziawszy,to jak macie teraz fotelik montowany tylem do jazdy i jak malej wystaja nogi czyli trzyma je zgiete ,bo fotelik dotyka oparcia siedzenia,to chyba zbyt wygodnie jej nie jest i trzeba zastanowic sie nad nowym.My wlasnie z tego powodu kupilismy nowy,chociaz glowa jeszcze nie wystawala.

no nam nóżki już dawno wystają z fotelika.Poza tym Ika ledwo się mieści w zwężeniu i tam gdzie ma być szyja to ona łapki ma i średnio to wygodne no ale jak narazie to dużo nie jeździmy. Rozkręcimy się na wiosne:-)
Musimy kupić nowy. I chyba maxi cosi.
Jakie kupujecie????
Zastanawiacie się nad używanymi czy nie?? bo da mnie 800 zeta za fotelik to kupa kasy:zawstydzona/y: choć z drugiej strony będzie na dłużej niż ten pierwszy

Post niby nie zaleca sie kupowac uzywanych i to jeszcze od nieznajomych,gdyz fotelik moze byc powypadkowy.Jednak my ten pierwszy mielismy tez uzywany i byl dobry.Co do drugiego to kupilismy nowy,bo chyba warto zainwestowac,skoro ma posluzyc nawet przez 4 lata,w zaleznosci jaki kupicie.My mamy Britax do 36kg,bo Maxi Cosi nam do auta nie pasowal.

My pierwszy mieliśmy używany, aczkolwiek wiedzieliśmy po kim i że bezwypadkowy. Ja jeszcze nei wiem, czy też nie będę zmuszona używanego kupić, ale jeśli tak, to oczywiście obejrzę, przed kupieniem. Myślę, że na podstawie oględzin można stwierdzić w jakim jest stanie i czy nadal jest bezpieczny. no i wydaje mi się także, że mimo wszystko lepszy używany z atestami niż nowy "no name".

Ja też aktualnie mam używany ale po rodzinie i wiem ze bez wypadku. Teraz kupimy chicco proxima od 0-18 kg już na bank, jeśli oczywiście będzie pasował do naszego auta.

o i kurcze w tym sklepie nie można obejrzeć wozka przed zakupem:wściekła/y::wściekła/y::crazy: teraz dałam pytanie na gazecie, może ktoś wie gdzie w Wawie taki wóżek można oblukać, bo nie chce zamawiać tak w ciemno....
Kurcze, jak już cos mi sie spodoba to zawsze jakieś przeszkody po drodze:no::wściekła/y:
Tu znalazłam. Niewiem czy to daleko od Ciebie i czy faktycznie można obejrzeć :confused: Tak piszą.
Może spróbuj dowiedzieć się mailem:tak:

ENVO
Warszawa
Kod pocztowy03-628
UlicaRozwadowska 16
KONTAKT Telefon022 679 73 37
Fax022 679 73 37
Telefon komórkowy0 600 313 760
E-mail sklep@wozkifoteliki.pl
Gadu-gadu 8127174

reklama
Do góry