reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Pearl u mnie tez chyba aluminium wiec nie wiem czy on naprawde taki ciezki czy ja taka delikatna;-)stelaz chyba wazy 7kg z tego co pamietam

moj wazy 19 funtow czyli jakies 8,5 kilograma;-) no wiec dosyc lekki, ale Twoj nie jest duzo ciezszy wiec moze rzeczywiscie to ta Twoja delikatnosc;-)

Mamabartka - dzieki, Ty to fajne wózeczki wyszukujesz.
Jak młoda pójdzie w kimę to przyjrzę sie temu wózeczkowi, wygląda spoko, podobny do nomada.

Przyjrzałam się temu wózeczkowi Nurse i bardzo mi się spodobał. Chyba się przejadę do tego sklepu żeby go na oczy swoje obejrzeć.

Też mi się ten Nurse podoba, więc jakbyś Pabla miała możliwość obejrzeć go na żywo, to zdaj relację.
Mamabartka, dzieki za podpowiedź, w Askocie jeszcze nei byłam, planowałam w ten weekend, ale chyba przesunie nam się wyprawa wózkowa o jakiś czas. Ale przynajmniej mam już wybór jako tako zawężony, a może wcześniej Pabla kupi, to zgapię wybór od niej:-D

Ja pewnie dopiero na początku marca wybiorę sie jeszcze na oglądanie, a kupię dopiero na początku kwietnia, tak żeby na wielkanoc już wielkiego molocha oddać szwagierce.
ale oczywiście po obejrzeniu zdam relcje.
Surv - Ty jak wczesniej obejrzysz te walker to ma Sylcia to też zdaj relacja koniecznie!

reklama
Ja też nastawiam się na zakup wózeczka na kwiecień:tak: już prawie napalona jestem na tą emmaljungę cerox ale jak czytam opinie, to że bardzo dobry wozek, ale cieżki (to akurat nie jest takie wazne dla mnie) ale okropnie brzydki:szok: (na zdjęciach prezentuje się okazale, stąd ta moja konsternacja:baffled:) ale nic poczekam aż Pabla obluka :-)
Wczoraj wsadzając małą do fotelika, M 'fachowym" okiem stwierdził ze chyba już czas wymienić fotelik bo malej nóżki zaczynają wystawać z fotelika;-) hmmm...dziwne bo Tosia należy do grupy kurczaczków małych:happy: no ale teraz ja chyba musze wpaść w wir poszkiwań fotelików (muszę się po prostu cofnąć w wątku i poszperać co wy znalazlyście:-p)

Do góry