reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula ja potwierdzam,co Beaa napisala,ze musice sprawdzic czy ten Maxi Cosi bedzie pasowal,bo mysmy sie tez na niego napalili a tu zonk:baffled: Z tego co pamietam ten MC Priori w promocji byl za 140 funtow.Co do bazy to te foteliki sa drozsze i niektore juz ta baze maja,a do niektorych sie dokupuje,ale z baza bezpieczniej/

Poza tym nie wystarczy sprawdzic na stronie int. czy dany fotelik bedzie pasowal czy nie.Trzeba przymierzyc.MC niby pasowal,a jak poszlimy przymierzyc do auta to sie okazalo ,ze nie:no:

Tosika i to dopasowanie jest chyba najwazniejsze.Co z tego,ze sobie wybierzesz jakis fajny ,jak sie okaze,ze nie mozecie go do auta zamontowac.Mysmy tak mieli,a zastanawialismy sie dwa dni.Oczywiscie trzeba tez wziasc pod uwage wszystko to,co Mamabartka napisala.

reklama
Słuchajcie, a co dokładnie przesądza o dopasowaniu fotelika? Pani w sklepie usiłująca sprzedać nam fotelik Chicco twierdziła, że pasują zawsze i wszędzie i jedyne co może nie pasować to długość pasów - prawda to?

u nas wlasnie pasy nie pasowaly,a dokladnie to zapiecie do pasow jest za dlugie i za wysoko dotykalo fotelika.Poza tym pasy moga byc tez za krotkie.

Kurcze Madzia masz racje, nie wpalabym nigdy na ten pomysł, przecież fotelik jak fotelik powinien pasować i już:baffled: pewnie bym kupila na który pani w sklepie by mnie namówiła (bo jak wam mówiłam, na czole mam napisane kręćcie mnie:-p) za jakieś niebotyczne pieniadze, a później bym płakala i stosowała przez miesiąc dietę irlandzką-chyba dobrze pamietam (tą od Surv -ziemniaczaną:-p) bo po drugi bym musiała lecieć:dry:
Mamobartkainatalki przepisałam na kartkę twoje przemyślenia i z nimi wyruszę do sklepu:tak: (dziękować bardzo)!!! oczywwiście z mocnym zakreśleniem pkt.- uziowy:rofl2:
Pearl a jakie marki mają obrotowe foteliki??
acha dziewczyny zobaczcie jaki fotelik wczoraj znalazlam (tzn. cenę zobaczcie) szooooook!!!
http://www.autofoteliki.pl/dane1.php?id=228

Ostatnia edycja:
acha dziewczyny zobaczcie jaki fotelik wczoraj znalazlam (tzn. cenę zobaczcie) szooooook!!!
Aprica Euro Turn HiDX Ferrari Limited Edition

nieźle..nasze auto mniej kosztowało:-p
no to z tego co piszecie widzę, że bez mierzenia się nie obejdzie:-( no nic, ja się lekko napaliłam na to Chicco co widziałam ostatnio, ale razem z wózkiem nie da rady, więc teraz muszę podjąc ciężką decyzję, co kupujemy najpierw:baffled: W sumie fotelik jeszcze dobry, a i do wózka małą wcisnę....ale coś kupić muszę w końcu, żeby głód zakupowy zaspokoić:-)

tosika ja tez wlasnie myslalam o tym bebe confort axiss bo widzialam reklame w gazecie;-) taka to jestem podatna na reklamy:dry: to jest fajne jak masz niski samochod i nie musisz sie pchac cala do srodka zeby dziecko wsadzic. a my raczej jakiegos miniwana nie planujemy wiec takie cos bylo by fajne:-)

jak tak Was czytam to dochodzę do wniosku, że mój fotelik nie pasuje do samochodu:zawstydzona/y::wściekła/y: za luźno mam pasy, no chyba że źle go zamontowaliśmy:dry: w ogóle ten nasz fotelik to nic specjalnego, daliśmy za nowy niecałe 200zł na Allegro, jakaś firma Meggy i teraz mam schizę czy wszystko tam pasuje:zawstydzona/y: a tam, tak to jest jak nie ma się za dużo kasy i trzeba kupować jakąś taniochę:baffled:

Kate, nie zamiartwiaj się, moze pasy można troche ściągnąć i będzie ok? Ja też mam pożyczony Meggy, obskoczył już 3 dzieciaków i jest ok, wiec chyba nie jest taki zły.

reklama
Dzieki dziewczyny tak zrobie najpierw pojade do sklepu sprawdzic czy fotelik pasuje do fury;-):tak:
Tosika ta cenaa przesada!!Nie wiem kto kupuje takie foteliki:tak:

Do góry