reklama
Izabelka
Oski i Wercia
pisalam ze mam lozeczko turystyczne z Netto, wlasnie teraz sa w cenie 179 zl jakby ktoras interesowalo ;-)
-trojkomorowy pojemnik na drobiazgi
-dwustopniowa regulacja podlogi
-kolka z blokada
-przewijak
-palak z zabawkami
-125/65/77cm
-waga 12 kg
-trojkomorowy pojemnik na drobiazgi
-dwustopniowa regulacja podlogi
-kolka z blokada
-przewijak
-palak z zabawkami
-125/65/77cm
-waga 12 kg
Dziewczyny rozważające Xlandera: ja mam XA z 2007 lub 2008. Jestem mega zadowolona zarówno z gondoli, jak i spacerówki. Jedyny mankament, ale za to dość istotny - ciężkie to ustrojstwo:-) Zwłaszcza, jeżeli mówimy spcerówce. Widziałam na necie, że ten nowy z 2009 też do lekkich nie należy. Poza tym złego słowa nie mogę powiedzieć Ma zarąbiste koła i super sie prowadzi Rozważam jednak kupno czegoś lżejszego w lecie. Strasznie mi się podobna ten Maclaren tyle, że cena powalająca
no ja po spacerze Buzzem nawet zadowolona jestem.To bujanie w zasadzie w ogole mie nie przeszkadza,przynajmniej malego nie trzesie na wertepach tylko buja.Miejsca tez dosyc duzo,bo maly byl w kombinezonie i w spiworze i spokojnie sie zmiescil.Dosyc lekko sie prowadzi,ale jakos ciezej niz Speedi,ale to ze wzgledu na kolko z przodu,ktore w Speedziaku jest duze gumowe i idzie jak burza,a w Buzzie male podwojne.Jesetm zadowolona,ale pozytywa sprzedawcy nie wystawie za nieszczerosc
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ten link co Post wkleiła z łóżeczkiem to bardzo fajne.
Powiem Wam że teraz w ogóle łóżka turystyczne staniały , ja pamiętam że jak rok temu kupowałam łóżko turystyczne firmy GRAPI z odpinanym bokiem,kieszonką,pałąkiem z zabawkami i uchwytami do podnoszenia/wstawania to kosztowało to ok.170zł a teraz łóżka tego typu kosztują ok.110zł. Ja zacznę łóżka turystycznego jako kojca używać jak młody zacznie się przemmieszczać aczkolwiek o kojcu też myślałam bo jakby nie patrzeć w kojcu będzie miał więcej miejsca niż w łóżku turystycznym.
Ja natomiast intensywnie myślę nad wyborem jeździka i na razie tak o sobie przeglądam i podoba mi się ten: CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (546981567) - Aukcje internetowe Allegro a z drugiej strony dochodzę do wniosku że może lepiej kupić rowerek i już a na początku pedały zdemontować. Sama nie wiem.
Powiem Wam że teraz w ogóle łóżka turystyczne staniały , ja pamiętam że jak rok temu kupowałam łóżko turystyczne firmy GRAPI z odpinanym bokiem,kieszonką,pałąkiem z zabawkami i uchwytami do podnoszenia/wstawania to kosztowało to ok.170zł a teraz łóżka tego typu kosztują ok.110zł. Ja zacznę łóżka turystycznego jako kojca używać jak młody zacznie się przemmieszczać aczkolwiek o kojcu też myślałam bo jakby nie patrzeć w kojcu będzie miał więcej miejsca niż w łóżku turystycznym.
Ja natomiast intensywnie myślę nad wyborem jeździka i na razie tak o sobie przeglądam i podoba mi się ten: CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (546981567) - Aukcje internetowe Allegro a z drugiej strony dochodzę do wniosku że może lepiej kupić rowerek i już a na początku pedały zdemontować. Sama nie wiem.
KATE23
Lipcowa Mama:)
my na przełomie maja i czerwca kupujemy takie oto łóżeczko turystyczne ŁÓŻECZKO-KOJEC-CONECO-VENUS 2009 +ZEGAR EDUKACY (542376486) - Aukcje internetowe Allegro dzieje się tak dlatego,że moja Siostra bardzo chce do swojej Dzidzi drewniane łóżeczko Antosia, więc musimy Młodego przemeblować na coś poważniejszego a dzidziusiowe legowisko oddać Hani;-) takie łóżeczko ma moja znajoma i bardzo sobie chwali jej córka przez ten otwierany bok wchodzi sobie sama jak ma ochotę poleżeć lub się pobawić;-)
Liwus, Karolcia właśnie taki jeździk dostała na gwiazdkę i jest super. Zabawa przednia. Wygodny dla dziecka i dla rodzica. Ekstra jest ta część z muzyczkami. Karolka się lubi nimi bawić. Zresztą co tu dużo mówić, pisać -SUPER !!!!
TOSIKA, LIWUS - wózeczek FUZZION można obejrzeć ( wg producenta ) w Hurtowni Maluszek, ul. Wyszyńskiego 11, Olsztyn.
Bedę wdzięczna jeśli któraś z Was w wolnej chwili będzie mogła tam podjechać i zobaczyć jak on wygląda, jakie ma kółka, jak z podnóżkiem, jak sie podbija i jak z tą przekładaną rączką jest, czy dobrze sie jeździ z rączką z każdej strony - ogólnie, tak jak byście oglądały wózek dla siebie:-)
Pabla jutro poskoczę, bo mam teraz mamę na pokładzie, czyli jestem bardziej mobilna wezmę ze sobą M a co by się nim przejechał
reklama
no to tera się wk**** napisalam dluuugi post opisujący mój kojec i co zrobilam?? skasowałam 1,2,3,4.....
a więc Post ja mam kojec od urodzenia małej, ponieważ mam dwa poziomy (na dole kojec, na górze - łóżeczko) i tak naprawdę to Antosia więcej czasu spędza w tym kojcu. Jestem z niego baaardzo zadowolona bo jest bardzo stabilny (jak oglądałam wcześniej inne to się lekko gibały) a ten ma jeszcze solidny przewijak i mało tego jak Kornel się na nim wiesza (a w końcu trochę ten mój szkrab waży) to się jeszcze na pól nie złożył;-) Tylko nie sugeruj sie ceną, bo ja kupiłam za 290 zł (a tu są jakieś nowe kolekcje- te zaj**mocne kolory, a myślę że z ubieglego roku też można znaleźć) ja mam taki zielono-siwy (tam jest chyba pokazany taki tylko pomarańczowo-siwy) NOWOŚĆ 2009 !!! BABY DESIGN DREAMS ESPIRO MELODY (558403503) - Aukcje internetowe Allegro
naprawdę polecam!!tylko nie za taką cenę
a więc Post ja mam kojec od urodzenia małej, ponieważ mam dwa poziomy (na dole kojec, na górze - łóżeczko) i tak naprawdę to Antosia więcej czasu spędza w tym kojcu. Jestem z niego baaardzo zadowolona bo jest bardzo stabilny (jak oglądałam wcześniej inne to się lekko gibały) a ten ma jeszcze solidny przewijak i mało tego jak Kornel się na nim wiesza (a w końcu trochę ten mój szkrab waży) to się jeszcze na pól nie złożył;-) Tylko nie sugeruj sie ceną, bo ja kupiłam za 290 zł (a tu są jakieś nowe kolekcje- te zaj**mocne kolory, a myślę że z ubieglego roku też można znaleźć) ja mam taki zielono-siwy (tam jest chyba pokazany taki tylko pomarańczowo-siwy) NOWOŚĆ 2009 !!! BABY DESIGN DREAMS ESPIRO MELODY (558403503) - Aukcje internetowe Allegro
naprawdę polecam!!tylko nie za taką cenę
Podziel się: