reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
pisalam ze mam lozeczko turystyczne z Netto, wlasnie teraz sa w cenie 179 zl jakby ktoras interesowalo ;-)
-trojkomorowy pojemnik na drobiazgi
-dwustopniowa regulacja podlogi
-kolka z blokada
-przewijak
-palak z zabawkami
-125/65/77cm
-waga 12 kg

Dziewczyny rozważające Xlandera: ja mam XA z 2007 lub 2008. Jestem mega zadowolona zarówno z gondoli, jak i spacerówki. Jedyny mankament, ale za to dość istotny - ciężkie to ustrojstwo:-) Zwłaszcza, jeżeli mówimy spcerówce. Widziałam na necie, że ten nowy z 2009 też do lekkich nie należy. Poza tym złego słowa nie mogę powiedzieć:tak::tak::tak: Ma zarąbiste koła i super sie prowadzi:-D:-D:-D Rozważam jednak kupno czegoś lżejszego w lecie. Strasznie mi się podobna ten Maclaren tyle, że cena powalająca:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

no ja po spacerze Buzzem nawet zadowolona jestem.To bujanie w zasadzie w ogole mie nie przeszkadza,przynajmniej malego nie trzesie na wertepach tylko buja.Miejsca tez dosyc duzo,bo maly byl w kombinezonie i w spiworze i spokojnie sie zmiescil.Dosyc lekko sie prowadzi,ale jakos ciezej niz Speedi,ale to ze wzgledu na kolko z przodu,ktore w Speedziaku jest duze gumowe i idzie jak burza,a w Buzzie male podwojne.Jesetm zadowolona,ale pozytywa sprzedawcy nie wystawie za nieszczerosc:-p

Ten link co Post wkleiła z łóżeczkiem to bardzo fajne.
Powiem Wam że teraz w ogóle łóżka turystyczne staniały , ja pamiętam że jak rok temu kupowałam łóżko turystyczne firmy GRAPI z odpinanym bokiem,kieszonką,pałąkiem z zabawkami i uchwytami do podnoszenia/wstawania to kosztowało to ok.170zł a teraz łóżka tego typu kosztują ok.110zł. Ja zacznę łóżka turystycznego jako kojca używać jak młody zacznie się przemmieszczać aczkolwiek o kojcu też myślałam bo jakby nie patrzeć w kojcu będzie miał więcej miejsca niż w łóżku turystycznym.
Ja natomiast intensywnie myślę nad wyborem jeździka i na razie tak o sobie przeglądam i podoba mi się ten: CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (546981567) - Aukcje internetowe Allegro a z drugiej strony dochodzę do wniosku że może lepiej kupić rowerek i już a na początku pedały zdemontować. Sama nie wiem.

my na przełomie maja i czerwca kupujemy takie oto łóżeczko turystyczne ŁÓŻECZKO-KOJEC-CONECO-VENUS 2009 +ZEGAR EDUKACY (542376486) - Aukcje internetowe Allegro dzieje się tak dlatego,że moja Siostra bardzo chce do swojej Dzidzi drewniane łóżeczko Antosia, więc musimy Młodego przemeblować na coś poważniejszego a dzidziusiowe legowisko oddać Hani;-) takie łóżeczko ma moja znajoma i bardzo sobie chwali:-D jej córka przez ten otwierany bok wchodzi sobie sama jak ma ochotę poleżeć lub się pobawić;-)

Liwus, Karolcia właśnie taki jeździk dostała na gwiazdkę i jest super. Zabawa przednia. Wygodny dla dziecka i dla rodzica. Ekstra jest ta część z muzyczkami. Karolka się lubi nimi bawić. Zresztą co tu dużo mówić, pisać -SUPER !!!!

My tez myslimy o takim jezdziku i tez dokladnie ten sam dylemat,czy nie lepiej rowerek:confused:
Co do lozeczka,to jakos narazie nie potrzebujemy,ale chyba na ten lipcowy wyjazd trzeba bedzie jakies zakupic.

TOSIKA, LIWUS - wózeczek FUZZION można obejrzeć ( wg producenta ) w Hurtowni Maluszek, ul. Wyszyńskiego 11, Olsztyn.

Bedę wdzięczna jeśli któraś z Was w wolnej chwili będzie mogła tam podjechać i zobaczyć jak on wygląda, jakie ma kółka, jak z podnóżkiem, jak sie podbija i jak z tą przekładaną rączką jest, czy dobrze sie jeździ z rączką z każdej strony - ogólnie, tak jak byście oglądały wózek dla siebie:-)

Pabla jutro poskoczę, bo mam teraz mamę na pokładzie, czyli jestem bardziej mobilna:tak: wezmę ze sobą M a co by się nim przejechał:cool2:

reklama
no to tera się wk**** :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:napisalam dluuugi post opisujący mój kojec i co zrobilam?? skasowałam:crazy: 1,2,3,4.....
a więc Post ja mam kojec od urodzenia małej, ponieważ mam dwa poziomy (na dole kojec, na górze - łóżeczko) i tak naprawdę to Antosia więcej czasu spędza w tym kojcu. Jestem z niego baaardzo zadowolona bo jest bardzo stabilny:tak: (jak oglądałam wcześniej inne to się lekko gibały) a ten ma jeszcze solidny przewijak i mało tego jak Kornel się na nim wiesza (a w końcu trochę ten mój szkrab waży) to się jeszcze na pól nie złożył;-) Tylko nie sugeruj sie ceną, bo ja kupiłam za 290 zł (a tu są jakieś nowe kolekcje- te zaj**mocne kolory:-p, a myślę że z ubieglego roku też można znaleźć) ja mam taki zielono-siwy (tam jest chyba pokazany taki tylko pomarańczowo-siwy) NOWOŚĆ 2009 !!! BABY DESIGN DREAMS ESPIRO MELODY (558403503) - Aukcje internetowe Allegro
naprawdę polecam!!tylko nie za taką cenę:tak:

Do góry