reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Surv mozesz sprawdzic na stronach co podaly Kasia i Beaa,ale lepiej wlasnie sprawdzc w aucie.Nam babka w sklepie najpierw sprawdzala w komputerze i wyszlo,ze ten Maxi Cosi priori XP bedzie pasowal ,a jak poszlismy przymierzyc do auta to sie okazalo,ze niestety nie pasuje:baffled:.Co do zmany auta to sama nie wiem co zrobic,bo jak bedziemy w maju wracac to raczej ten co mamy sprzedamy i w Pl trzeba bedzie kupic inny,no chyba,ze do tego czasu zmienia prawo i mozna bedzie jezdzic z kierownica po prawej stronie,w co watpie:dry:

U nas też niedługo pewnie szykuje się zmiana fotelika, bo nasz niby spory jest i do 13kg, ale jak mała w kombinezonie to ledwie sie już mieści, a że osiągnęła juz zawrotną wage 9 kg to poważnie myślę nad zakupem. Tylko tych fotelików jest tak dużo, że trudno coś wybrać:confused:Osobiście to podoba mi sie taki fotelik fotelik CONECO ZENITH + jeździk + kurier GRATIS (543124573) - Aukcje internetowe Allegro bo ceny pozostałych to mnie troche dołują:-(

Dziewczyny, które mają starsze dzieciaczki - jakie wymiary mniej więcej powinno mieć siedzisko spacerówki, żeby tak dla 2 latka jeszcze posłuzyło ( biorąc pod uwagę np zimę i grube ubrania )? Jak to u Was wygląda?
Julia - super fotelik, ma bardzo dobre opinie i w testach super, ale ta cena:szok::no: nie dla mnie niestety:-(

My też jeszcze zostajemy w starym foteliku... niby do 12 kg ale Zu już ledwo się mieści... jednak wychodzę z założenia, że będzie robić się już coraz cieplej :)confused::nerd::confused:) i zrzucając dziecku kolejne warstwy z okrycia wierzchniego zrobimy jej więcej luzu w foteliku :-D

Ale jak będziemy kupować to kupujemy ten:

fotelik samochodowy 9-18 kg BeSafe iZi Comfort X1 ISOFIX (kolor 77), Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce

Ja też wychodzę z takiego załozenia, a co do marki fotelika to jeszcze nie mam zielonego pojęcia jaki kupić, pewnie pójdę na wygode i zerżnę bezczelnie od was dziewczyny, któryś fotelik :-p ja na razie mam w glowie wózki i albo kupię Teutonie (taki jak ma Julia) albo emaljungę (bo ostatnio mi pan w wózkowym sklepie zachwalał - taka wiecie z fuul wypasem:-p skóra, fura i komóra:-p pokazywał mi obicia i strasznie mi się podobalo takie ze skóry ekologicznej w kolorze ecri i do tego pikowanej - i a ta skórka była taka zarąbiście mięciutka i tak sobie pomyslalam, ze fajny byłby ten wózek w utrzymaniu czystości- gąbeczką przejechałabym i styczka:tak: tylko nie wiem czy malej by pupa sie by nie odparzala?? chociaż pan zachwalał że nie ma mowy:no: tylko cena mnie troche powala?? ja mój M zobaczy to pewnie powie, ze droższego to pewnie nie ma:-( bo ja mam takie durne tendencje (albo na czole naklejone hasło dl asprzedawcy) 'naciągajcie mnie" :baffled:;-)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CEROX 2009 spacerowy>

Tosika no woz rzeczywiscie wypas ale cena rowniez:tak: A jaki masz teraz wozek,ze chcesz zmienic na ten? tak pytam bo nasz jest lzejszy o tego,a ja chce jednak jeszcze lzejszy i mniejszy po zlozeniu zakupic i w sumie tylko dlatego chce zmienic Speedziaka.

Julia fotelik wyglada fajnie,tylko teraz kwestia czy bedzie pasowal.Cena tez niczego sobie,ale dla fotelikow z Isofixem to chyba standard

Ostatnia edycja:
Tosika bryka elegancka ale cena wyyysoka ja zaplacilam tyle za moj wozek 3w1 :tak:
Ja raczej zdecyduje sie na maclarena mamy jedna spacerwoke ale mam nadzieje ze M szybko ja sprzeda ;-):-)
Tak zmieniajac temat bylam w kinie na "Idealny facet dla mojejj....." dla mnie rewelka smialam sie chyba najglosniej w kinie polecam mamuski:-)

reklama
Tosika bryka elegancka ale cena wyyysoka ja zaplacilam tyle za moj wozek 3w1 :tak:
Ja raczej zdecyduje sie na maclarena mamy jedna spacerwoke ale mam nadzieje ze M szybko ja sprzeda ;-):-)
Tak zmieniajac temat bylam w kinie na "Idealny facet dla mojejj....." dla mnie rewelka smialam sie chyba najglosniej w kinie polecam mamuski:-)
Niezły film, nie? myśmy na tym z Florą tydzień temu były i też zarykiwałam się ze śmiechu.....jako jedyna w kinie:-D Coś inne mamy chyba nie miały podobnego poczucia humoru:-p

Do góry