reklama
Roni21
Spider's Web
a ja powiem tak, wlasnie ze szanuje zdanie innych bardzo nie lubie jak ktos wpiera wlasnie swoje zdanie uperajac sie przy swojej racji, nie mowie tu o akurat tym jedynym poscie nt zlobkow
od dluzszego czasu czytam wypowiedzi i staram sie trzymac nerwy na wodzy
jesli ktos jest nieomylny to po co mu forum? po co sie radzic kogos skoro wiem wszystko naj? po co oceniac? i dopieprzac innym w mniej lub bardziej przykamuflowany sposob?
moglabym ciagnac temat w nieskonczonosc, bo i tak nie wierze z zmiane kogos kto przeciez wie wszystko naj, wiec moja irytacja pewnie by wracala i wracala, wiec poprostu w mysl zasady zeby nie ruszac tego czego ruszenie lekki fetor wydaje robie tak zwana wypierdolke ;-)
z szacunku do Post, Julii, Surv, Silci, Anduli, Kica, Pabli i Magdzika nie ciagne tematu dalej
Julia, nie przejmuj sie nawet
zyj poniedzialkiem hyhy
od dluzszego czasu czytam wypowiedzi i staram sie trzymac nerwy na wodzy
jesli ktos jest nieomylny to po co mu forum? po co sie radzic kogos skoro wiem wszystko naj? po co oceniac? i dopieprzac innym w mniej lub bardziej przykamuflowany sposob?
moglabym ciagnac temat w nieskonczonosc, bo i tak nie wierze z zmiane kogos kto przeciez wie wszystko naj, wiec moja irytacja pewnie by wracala i wracala, wiec poprostu w mysl zasady zeby nie ruszac tego czego ruszenie lekki fetor wydaje robie tak zwana wypierdolke ;-)
z szacunku do Post, Julii, Surv, Silci, Anduli, Kica, Pabli i Magdzika nie ciagne tematu dalej
zyj poniedzialkiem hyhy
zyj poniedzialkiem hyhy
powoli zaczynam
Roni21
Spider's Web
no i racja
KATE23
Lipcowa Mama:)
A moja Andzia ma w nocniku melodyjke Sto Lat Sto Lat:-) To chyba bardziej "stosowne " niz marsz weselny hehe
córka mojej kumpeli miała w nocniku melodyjkę "4 pory roku" strasznie go nie lubiła:-) najlepsze są takie zwykłe nocniczki, coś takiego H**ŚLICZNY NOCNIK DISNEY - NAJTANIEJ - WYPRZEDAŻ (526745177) - Aukcje internetowe Allegro lub z kaczuszką;-)
odnośnie burzliwej dyskusji na temat "żłobków" napiszę jedno - ja gdyby u mnie były żłobki z pewnością oddałabym Antosia bo wolałabym posłać go tam niż zostawić z moją Teściową ja nie mogę się doczekać kiedy Antoś dorośnie do przedszkola bo uważam, że to najlepsze co może go spotkać w jego wczesnym życiu ( w końcu ile można siedzieć z mamą nawet tą najlepszą) a poza tym ja mam bardzo ciepłe wspomnienia z przedszkola, więc cała ta instytucja jest mi bardzo bliska;-) chyba lepiej jak dogląda dziecko wykwalifikowana kadra pedagogów niż jakaś niedouczona baba a ja sama nawet po skończonych studiach pedagogicznych, nie rozwinę tak dziecka jak rozwinie się ono wśród dzieci - w grupie zawsze jest raźniej;-) no i chyba kiedyś muszę iść do pracy bo jeszcze tym luksusem się nie zhańbiłam
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Roni super , prosto z mostu. Brawo I popieram Lubię Cię za to że walisz bez oszczędzania jak coś do kogoś masz. :-)
dodam coś od siebie ja z wykształcenia jestem opiekunką dziecięćą miałam praktyki w żłobkach i to w grupie gdzie były maluszki 5-6 miesięczne i nic złego im się nie działo były zadbane zadowolone a w starszych grupach dzieci szybciej się rozwijały....
mój antoś ma teraz 10 tygodni a my już planujemy jego posłanie do żłobka jak tylko będzie dla niego miejsce i jak będzie miał pół roku moje starsze dzieci zaczeły chodzić do przedszkola jak miały 2.5 roku i bardzo je lubiły tak więc w sprawie żłobków i przedszkoli ja jestem za:-)
mój antoś ma teraz 10 tygodni a my już planujemy jego posłanie do żłobka jak tylko będzie dla niego miejsce i jak będzie miał pół roku moje starsze dzieci zaczeły chodzić do przedszkola jak miały 2.5 roku i bardzo je lubiły tak więc w sprawie żłobków i przedszkoli ja jestem za:-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
Roni super , prosto z mostu. Brawo I popieram Lubię Cię za to że walisz bez oszczędzania jak coś do kogoś masz. :-)
ja również popieram:-):-):-)
reklama
Roni21
Spider's Web
Kate popieram w calej rozciaglosci
uwazam dokladnie tak samo
Sylcia, Kate dzieki
uwazam dokladnie tak samo
Sylcia, Kate dzieki
Podziel się: