reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Andula, wiem że nie uciskają te grubsze - z frotą w środku. Florce nawet czesto z nóżek spadają.... albo ewentualnie kup może trochę za duże, powinny mieć szerszy ściągacz, tudzież po prostu używane na szmatach, te na pewno uciskać nie będą:tak:

Tosika- piekne lozeczko, pomimo tych wad o ktorych piszesz:sorry:
Andula- ja kiedys kupilam w Primarku jakis wielopak skarpet (za smieszna cene) i sa chyba najlepsze. Nie uciskaja i nie spadaja;-).

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:-) z froty zakupie napewno na zime bedzie cieplusio w syrki:tak:
Za duzych juz probowalam (6-12) i niestety uciskaja rowniez chyba ze powinnam na dwulatka kupic;-)
Beaa do primarku pojde napewno jak przyjade w marcu pamietam ze byly tam jakies wielopaki kupowalam Ani (siostrzenicy) mialy chyba absy ale to nie przeszkadza;-)

Andula ja też kupuję frotkowe i są najlepsze bo nie uciskają
owszem czesto zakłądam bo ściąga ale to nie problem
ale w domku i tak najczęściej śmiga w rajtuzkach:-)
beaa fajne przeceny i krzesełko do karmienia super dla maleńkiej

Beaa zaintrygowałas mnie, bo ja własnie chce ten tanszy fotelik z maxi cosi ... co w aucie musi byc aby go zamontowac?

W sklepie w ktorym kupilam ten fotelik zawsze pracownik bierze fotelik i idzie z klientem do auta, aby sprawdzic czy fotelik pasuje. Wlasciwie to chyba chodzi o ksztalt siedzenia i rozstawienie pasow(do konca nie wiem), ja teraz mam chrysler neon i do tego auta nie pasuje, a szkoda bo ten fotelik byl tanszy i rozni sie tylko 3 rzeczami od tego, ktory kupilam (wg. mnie takie zbedne bajery). Zastanawialismy sie tez nad fotelikiem Britax, ale nawet babka w sklepie powiedziala, ze koniec koncow, foteliki maxi-cosy przoduja we wszystkich rankingach. To juz jest zakup na kilka lat wiec chyba warto...
Mozna wejsc na strone maxi-cosy i tam sprawdzic czy dany fotelik pasuje do danego auta.
http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/carselector.aspx?language=ch-en

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry