reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Marcik - kojec pierwsza klasa (ten drewniany). Strasznie mi się podoba i wydaje się być naprawdę użyteczny. Tyle, że cena powalająca:baffled::baffled::baffled: Cholerka.....

Ja się wstrzymam z tym kojcem w takim razie bo widzę że Wy kupujecie łóżeczka turystyczne , no a ja mam. Mniej więcej takie :LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI PLUS OTW BOK BLUE (533998537) - Aukcje internetowe Allegro tylko inny model , mam model LUXUS. A chciałam kojec żeby był szersze bo tu dziecko może się przemieszczać wzdłuż a wszerz już gorzej. Ale poużywam turystycznego jako kojca i zobaczę :happy:
A ponadto natknęłam się na allegro na fajny rowerek dla naszych maluchów na wakacje : EKSTRA ROWEREK TROJKOLOWY @@ GRAPI PRIMUS @@ OD SS (525891966) - Aukcje internetowe Allegro

My dzisiaj zrobilismy zakupy dla malej i padam na twarz po calym dniu bo sie troche ojezdzilismy.
Kupilisy nowy fotelik samochodowy, o taki: http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44452031&mcb=core

wlasciwie chcialam taki http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44452031&mcb=core bo tanszy, jednak w moim aucie nie mozna go zamontowac.

No i jeszcze krzeselko, mialo byc ikeowski ale M zmienil zdanie: http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o łożeczka turystyczne, to my mamy takie SWEETY łóżeczko MELODY Espiro ALUMINOWA NOWOSC (532655840) - Aukcje internetowe Allegro
(ubiegłoroczny model, i ubiegłoroczna cena, naszczęście;-)) Kupiliśmy z myślą o tym, żeby stalo na dole (mamy dwupoziomowe mieszknko) i ewentualnie zabierać, w podróże...i powiem wam, ze skonczyło się staniem tylko i wyłącznie na dole, ponieważ k****jest dosyć ciężkie i się okropnie składa (zaletą jedyną tgo chyba jest że jest bardzo stabilne)
ja bym chciała kupić taki kojeć jak Surv pokazała, ale chyba dopiero go nabędę jak kupimy domek...:-(
a rowrek jest superancki Liwus ale na wakcje to nasze pociechy chyba ciutke jeszcze za male na nie będą;-)

reklama
Dziewczyny gdzie kupujecie skarpetki dziaciakom??Kurde ja kupowalam drozsze i tansze i prawie wszystkie maja sciagacze ,ktore cisna Miska u Was tez tak jest??:tak:

Do góry