reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

my już kupiliśmy krzesełko z ikei właśnie:-) ale młoda się jeszcze kołysze więc czekamy. Blat można dokupić tylko w kolorze białym a i można dokupić jeszcze wkład taki dmuchany coby mięciutko było:tak::tak::tak:
ja mam niebieskie i podobuje mi się

reklama
Post a możesz pokazać na zdjęciu ten wkład ? Bo ja też mam takie białe krzesło z Ikei:tak:

Wikusia dziękuje wszystkim ciociom za życzenia, i przesyła buziaki :-)

My do jedzenia mamy śliniaczek z rękawkami : Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro ale na razie trochę jest przyduży ale już niebawem go będziemy zakładać. Śliniaczek mamy ceratkowy, więc nie ma potrzeby po każdej zupce prania śliniaka. A z ceratki wszystkie nietrafienia do buzi bądź wyplucia bardzo ładnie schodzą. Także gorąco polecam. Myśmy dostali pod choinkę taki śliniak ale był zakupiony w H&M.

Ja też mam taki ceratkowy, ale Lena ma dziurawą brodę więc sporo czasem ląduje na jej brodzie i szyi i dziwnym trafem trafia pod śliniak na ubranie:baffled:
ale dzieki za link do sliniaków z rękawkami, kupię taki też.

No ja też mam ceratowy, ale Flora podobnie jak Lenka, potrafi opluć się pod śliniakiem. Ten z rękawkami u nas słabo działa, bo na razie za luźny i i tak większość plucia pod szyją ląduje na bluzeczkach... przyjdzie lato, będziemy na golasa jeść:-)

Mis od kilku dni mial 2 suche plamy na ramieniu a dzis patrze co on tak dziwnie sie rusza lezac na plecach, patrze a tam suchy placek na pleckach bidulek sie drapal dlatego tak dziwnie sie ruszal :baffled:Poszlam do sklepu kupilam nivea SOS moze pomorze .Do Niemiecpo kosmetyki i jedzonko jade w przyszlym tyg bo siejka kasy teraz nie ma:tak:
My uzywamy sliniaka ale od kilku dni Misiaka cos on wkurza i caly czas probuje go sciagac.

Kuba narazie je w leżaczku, ale też planujemy kupić krzesełko z Ikeii:tak:
Je w śliniaku i w sumie bardzi łądnie mu to wychodzi, ubranek nie brudzi gorzej z pieluchami którymi mu buzię wycieram:baffled:

Michalinka je juz w krzeselku.Bardzo jej sie podoba,mamy regulacje oparcia,pasy.Troche tez sobie brudzi ubranka , mamy zwykle sliniaki a jak cos spadnie na bluzeczke uzywamy Vaniszu

reklama
Do góry