reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
a co do kremow,co na innym watku byla dyskusja,to my od dluzszego czasu uzywamy Penaten.Jak dla mnie bomba,super wydajny i odkad go mamy do dupcia ani razu nie byla czerwona.A kupilam go jeszcze w ciazy za 13 zl w SuperPharm albo w Rossmanie.Ostatnio jak bylismy w Pl to kupilam Nivea SOS i tez fajny ale troszke zadszy od penatena

Madzia, bardzo fajny, tylko sprawdziłabym na żywo te rączki, bo mi się zdaje, że ręce na dłuższą metę mogą się męczyć, jak musisz je trzymać w jednej pozycji.

A mnie się dziś śniła spacerówka idealna......jedną ręką się rozkładało do pozycji leżącej i z powrotem.... i tak się ładnie prowadziła... tylko niestety, głupia jedna, nie pomyślałam w tym śnie, żeby na metkę wózka spojrzeć:-p

reklama
Ja kupilam mojej siostrzenicy Chicco plastikowy siostra jest zadowolona :tak:
Buy Chicco Happy Snack Highchair. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Ma pojemnik na zabawki lub inne cuda pod siedziskim i to sie naprawde przydaje sa chyba 2 pozycje siedzeniea w zaleznosci od wieku ,wyjmowany blat i tez mozna go regulowac;-)Drewnianego nikt z moich znajomych nie ma wiec nie mam pojecia czy jest lepszy:-)

Do góry