reklama
Tosika, z tego co kojarzę to różnią się przekładaną rączką... a z teutonia mistral s małymi kółeczkami... od razu od radzam wersje z piankowymi kółkami... szybko się zdzierają a taki wózek może służyć latami... (jak nie dla nas to dla kogoś innego ) ... ta wersja z dmuchanymi najlepsza a no i miny panów w wulkanizacji bezcenne jak podjeżdżam takim hammerem żeby mi dmuchnęli w oponki
Wczoraj kupilam malej pierwsze prawdziwe buty, bo te dotychczasowe to byly takie atrapy butow, ktore sama mogla sobie zdjac (noga o noge i buty na podlodze). Buty Ecco nabyte na wyprzedazy (z £35 zjechaly na £9.70).
Kupilam jej rozmiar 3, aby je dluzej ponosila, no i najwazniejsze- ku jej niezadowoleniu, nie potrafi ich sama rzucic.
Beaa, a po co Zainab już butki?;-) Chyba, że to takie większe (nic mi nie mówi rozmiarówka). Dzieciaczki powinny chodzić jak najwięcej na bosaczka, dotykać różnych powierzchni - oczywiście jeśli nie ma jakichś przeciwskazań ortopedycznychPiersze butki jak dzieci same chodzą
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Julia kochana, z nieba mi spadłaś z tą Teutonią;-) mam zamiar kupić spacerówkę tejze firmy a wiem, że ty brykasz takową:-)
Tosika Tetunię ma Magdziara z forum Olsztyńskich Mam. Ma chyba taką : ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: TEUTONIA - MISTRAL P + FASHION + TARIO - kolor 3335 - 1szt.
Dokładnie symbolu wózka nie znam. Ale można się spotkać na spacerek i sobie zobaczysz. Ponadto widziałam ją w sobotę i jej Antonio wcale nie ma skrzywionej główki jak leży. No nie mówiąc o tym że to jej dziecko to jakiś wulkan energii bo ma 7 miesięcy i siedzi sztywno i ...zaczyna raczkować.No ale to na innym wątku.
KATE23
Lipcowa Mama:)
jejku Dziewczyny, ale wypasione bryki wybieracie;-);-) u nas skromnie, niestety obecny budżet narzuca pewne ograniczenia, a zresztą u mnie na wsi za bardzo bajerancki wózek to zakup przegrany, więc my kupimy coś w tym stylu WÓZEK SPACERÓWKA F-1 EURO BABY OKRYCIE FOLIA (533646255) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście zielony planujemy zakup na marzec bo wtedy pewnie Antoś już będzie prawdziwym sztywniakiem
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kate, wózek spoko, wygląda niemal jak to Chicco, które mi się podoba, a cena rzeczywiście nieco niższa - choć Chicco 5.0 mozna za niecałe 200 pln już znaleźć
Roni21
Spider's Web
Pabla, moja znajoma ma taki wozek i klnie jak szewc na niego bo halasuje jak stary zdezelowany ramol ;-)
nie jest zly, ale jakby kosztowal 300 zl
jak dla mnie kolka w miare jak najwieksze, pompowane koniecznie
skretne dla mnie tez koniecznie, ale to juz kto co lubi, i w razie czego mozna zablokowac
nie jest zly, ale jakby kosztowal 300 zl
jak dla mnie kolka w miare jak najwieksze, pompowane koniecznie
skretne dla mnie tez koniecznie, ale to juz kto co lubi, i w razie czego mozna zablokowac
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Tosika o taką Tetunię ma magdziara : Wózek spacerowy Mistral P, Teutonia
Podziel się: