reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Beaa - dzięki za informacje,
tylko te kólka małe mnie trochę wkurzają, ale jak z kasą będzie źle to kupię ten chicco...

reklama
Tosika, z tego co kojarzę to różnią się przekładaną rączką... a z teutonia mistral s małymi kółeczkami... od razu od radzam wersje z piankowymi kółkami... szybko się zdzierają a taki wózek może służyć latami... (jak nie dla nas to dla kogoś innego :blink: ) ... ta wersja z dmuchanymi najlepsza :blink: a no i miny panów w wulkanizacji bezcenne jak podjeżdżam takim hammerem żeby mi dmuchnęli w oponki :-p

Wczoraj kupilam malej pierwsze prawdziwe buty, bo te dotychczasowe to byly takie atrapy butow, ktore sama mogla sobie zdjac (noga o noge i buty na podlodze). Buty Ecco nabyte na wyprzedazy (z £35 zjechaly na £9.70).
Kupilam jej rozmiar 3, aby je dluzej ponosila, no i najwazniejsze- ku jej niezadowoleniu, nie potrafi ich sama rzucic:cool:.

Beaa, a po co Zainab już butki?;-) Chyba, że to takie większe (nic mi nie mówi rozmiarówka). Dzieciaczki powinny chodzić jak najwięcej na bosaczka, dotykać różnych powierzchni - oczywiście jeśli nie ma jakichś przeciwskazań ortopedycznych:tak:Piersze butki jak dzieci same chodzą:tak:

Julia kochana, z nieba mi spadłaś z tą Teutonią;-) mam zamiar kupić spacerówkę tejze firmy a wiem, że ty brykasz takową:-)

Tosika Tetunię ma Magdziara z forum Olsztyńskich Mam. Ma chyba taką : ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: TEUTONIA - MISTRAL P + FASHION + TARIO - kolor 3335 - 1szt.
Dokładnie symbolu wózka nie znam. Ale można się spotkać na spacerek i sobie zobaczysz. Ponadto widziałam ją w sobotę i jej Antonio wcale nie ma skrzywionej główki jak leży. No nie mówiąc o tym że to jej dziecko to jakiś wulkan energii bo ma 7 miesięcy i siedzi sztywno i ...zaczyna raczkować.No ale to na innym wątku.

Kate - wózeczek niczego sobie:-)
o, naczytałam sie juz kiepskich opinii o chicco for me więc raczej odpada....
jak nie znajdę nic w rozsądnej cenie to moze uzywany kupię, zobaczymy....

Kate, wózek spoko, wygląda niemal jak to Chicco, które mi się podoba, a cena rzeczywiście nieco niższa - choć Chicco 5.0 mozna za niecałe 200 pln już znaleźć

Pabla, moja znajoma ma taki wozek i klnie jak szewc na niego bo halasuje jak stary zdezelowany ramol ;-)
nie jest zly, ale jakby kosztowal 300 zl

jak dla mnie kolka w miare jak najwieksze, pompowane koniecznie
skretne dla mnie tez koniecznie, ale to juz kto co lubi, i w razie czego mozna zablokowac

Przy spacerówkach też trzeba uważać na ten pałąk przy kołach łączący strony... moja koleżanko kupiła własnie chicoo i obija sobie piszczele pchając go :eek:

reklama
Do góry