reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

My bliżej lata planujemy kupić maclarena bo fajnie wygląda jest lekki i dosyć sprawdzony.
Ale moja koleżanka ma peg perego super jest ten wózek i jeszcze nad nim się zastanawiam.Ona swoje dziecko woziła jak miało 4 miesiące oczywiście to było lato,ale pozycja płaska była a to jest ważne.Teraz na zimę jest śpiworek wiec też mu ciepło
Aria Oh Completo Peg Perego Kolory 2009 [16077] - 699.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

reklama
Roni - a Quinny Freestyle?? całkiem sympatycznie wygląda i też ma przekładane siedzisko....
oj, byłam dzis w dwóch hurtowniach i udało mi sie tylko obejrzeć quinny buzz - ale tak zapchana była hurtownia że nawet nie mogłam sie przejechać więc wciaz nic nie wiem...a w drugiej z interesujących mnie wózków był tylko pp pliko switch - fajny, też mi sie spodobał wizualnie..
za tyzien jadę do swiata dziecka, tam jest naprawdę duzy wybór...

Pabla- moja kolezanka ma wlasnie ten wozek i jest bardzo zadowolona. Jej corka ma 2 latka i to juz chyba jest 5 wozek w ktory jezdzi. Kolezanka bardzo chwali ten wozek, jej bratowa, ktora ma 9 miesiecznego synka rowniez kupila ten sam wozek.

Wczoraj kupilam malej pierwsze prawdziwe buty, bo te dotychczasowe to byly takie atrapy butow, ktore sama mogla sobie zdjac (noga o noge i buty na podlodze). Buty Ecco nabyte na wyprzedazy (z £35 zjechaly na £9.70).
Kupilam jej rozmiar 3, aby je dluzej ponosila, no i najwazniejsze- ku jej niezadowoleniu, nie potrafi ich sama rzucic:cool:.

Julia kochana, z nieba mi spadłaś z tą Teutonią;-) mam zamiar kupić spacerówkę tejze firmy a wiem, że ty brykasz takową:-) powiedz mi o jej zaletach i wadach, acha ja mam zamiar kupić albo mitral albo mistral p (niewiem za bardzo czym one się różnią od siebie???
powiedzcie mi kochane, albo nie doradzcie z jakimi kółkami kupić wózek?? czy ze skrętnymi z przodu, małymi, czy takimi normalnymi oczywiście pompowanymi (jak wiecie ja spacerówką mykałam ostatni raz 10lat temu, więc wicie rozumicie:cool:)

Ja śmigam tym typem P... generalnie nie lubię skrętnych kółek ani małych...

Przez błoto przejeżdża super bez żadnych oporów. Krawężniki też nie są żadnym problemem. Jeżeli chodzi o jazde przodem i tyłem to też można ustwaiać jak się chce. Wózek generalnie pancerny :blink: i jak na swój wygląd to nawet nie jest taki ciężki tylko dużo miejsca zajmuje w bagażniku :sorry2:

reklama
Dzięki Julia:tak: zastanawiam się tylko czym różni sie mistral p od samego mistrala, i wiesz co, czytalam wopiniach na temat teutonii, że babeczki skarżą sie że jest jakby za mały wózek po rozłożonku na spanko i bąble zachaczają główką o daszek :szok: i że jest strasznie ciężki ...(aczkolwiek myślę, ze na jakieś podróze to kupimy jakąs parasalkę albo tego Jeepa (co pokazywałaś- fajowo wygląda, ale poczekajmy co Roni na to:cool::-p
ale mi sie te teutonie bardzo podobają i te kolorowe desenie:happy2:
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: TEUTONIA - MISTRAL spacerowy - kolor 3350 - 1szt.

Do góry