reklama
Roni21
Spider's Web
renia, ciesze sie ze sie przydalam
beaa
Mamy lipcowe'08
Ja zastanawiam sie nad spacerowka Maclarena, jednak nie wiem na ktory model sie zdecyduje bo maja bardzo bogata oferte. Jedyna dostrzegalna dla mnie roznica to cena.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
a my dla małego kupimy własnie chicco ct 05 albo ct 04
My też kupimy dzięki podpowiedzi Roni Chicco CT 05 albo CT 04 , aczkolwiek czytałam że w CT 05 szybko siadają amortyzatory a w CT 04 psuje się rączka. Mimo to ja jestem zdecydowana na CT 05
M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andula
Fanka BB :)
Marcik na temat czajnika sie nie wypowiem bo pojecia zielonego nie mam
Dziewczyny slyszalyscie jakas opinie na temet tego wozka?
2009! STOKKE GONDOLA SPACEROWKA KOMPLETNY WOZEK (518192294) - Aukcje internetowe Allegro
Wyglada troche kosmicznie ciekawa jestem czy jakosc warta swojej ceny
Dziewczyny slyszalyscie jakas opinie na temet tego wozka?
2009! STOKKE GONDOLA SPACEROWKA KOMPLETNY WOZEK (518192294) - Aukcje internetowe Allegro
Wyglada troche kosmicznie ciekawa jestem czy jakosc warta swojej ceny
odejde troche od tematu, ale jest to rzecz równie wazna, jak nie wazniejsza w wychowaniu malców ... a mianowicie czajnik ;-)
ja juz m-c szukam jakiegos fajnego, co sie nie bedzie szybko zakamieniał i od m-ca nic kupic nie moge, taki jest wybór ... moze wy mi cos polecicie?
Oj nie wiem czy takowy znajdziesz... hehe... ale mogę polecić odkamieniacz! Można go kupić w każdym hipermarkecie... jest na bazie kwasku cytrynowego i uwierz, że moment jak odkamieni. Potem wystarczy raz zagotować wode i wylać i już! :-) Ja tak robie i nikt nie narzeka...
reklama
Roni21
Spider's Web
no coz, kazdy wozek ma jakies wady i kazdy sie psuje predzej czy pozniej, a wady wychodza w uzytkowaniu
andula, absolutnie nie wart hehe
andula, absolutnie nie wart hehe
Podziel się: