reklama
Roni21
Spider's Web
andula, tak w ramach ciekawostki ;-)
kola ma tak plastikowe jakby osobiscie jakis chinczyk odlewal i w dodatku dopiero sie uczyl, z reszta caly ten wozek jest jak jeden wielki wozek dla lalek
a spacerowke ma tak obrzydliwie mala ze chyba tylko jakiegos miniludzia
a nie daj boze tym pod kraweznik podiechac
kola ma tak plastikowe jakby osobiscie jakis chinczyk odlewal i w dodatku dopiero sie uczyl, z reszta caly ten wozek jest jak jeden wielki wozek dla lalek
a spacerowke ma tak obrzydliwie mala ze chyba tylko jakiegos miniludzia
a nie daj boze tym pod kraweznik podiechac
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Właśnie teraz zbieram kasę na cacko dla Młodego na wiosenne spacerkiJa biorę pod uwagę chicco ct04 .....mam juz całą listę typów, teraz tylko kasę trzeba znaleźć;-)
Dziewczyny slyszalyscie jakas opinie na temet tego wozka?
2009! STOKKE GONDOLA SPACEROWKA KOMPLETNY WOZEK (518192294) - Aukcje internetowe Allegro
Wyglada troche kosmicznie ciekawa jestem czy jakosc warta swojej ceny
Andula to jeszcze jest spoko wózek , tylko ta cena ..ehh...
Ten to jest dopiero kosmita : Świat Dziecka - Cameleon
M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andula
Fanka BB :)
Ja tego wozka raczej bym nie kupila bylam poprostu ciekawa opini i jakosci bo cena zawrotnaNasza ekspertka wozkowa(czytaj Roni) :-)opowiedziala o wozku i zwrocila uwage na "szczegoly",ktorych ja nie zauwazylam i juz absolutnie jestem na NIe!Narazie wozka nie kupuje mam 3w1 na dodatek M kupil juz spacerowke wiec wozkowy problem z glowy,ale lubie sobie czasami oferty poogladac wogole lubie dzieciatkowe zakupy;-)
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Andula, pomijając fakt, że nasze auto kosztowało niewiele więcej niż ten wózek, to widziałam go parę razy na ulicy czy w sklepach i moim zdaniem do d*** jest a nie dla dzieci, bo dziecko jest w nim w pałąk zgięte.
Czajnik mam no name, zakamienia się oczywiście, ale odkamieniacz, tak jak pisze Julia czyni cuda. No i to rzeczywiście nie kwestia czajnika tylko wody.
Czajnik mam no name, zakamienia się oczywiście, ale odkamieniacz, tak jak pisze Julia czyni cuda. No i to rzeczywiście nie kwestia czajnika tylko wody.
Podziel się: