reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Andula, ale kosmos wynalazłaś:-D
A co do czajnika, to chyba zależy od wody jak szybko pokrywa się kamieniem:confused:Może warto zainwestować w filtr.

andula, tak w ramach ciekawostki ;-)
kola ma tak plastikowe jakby osobiscie jakis chinczyk odlewal i w dodatku dopiero sie uczyl, z reszta caly ten wozek jest jak jeden wielki wozek dla lalek
a spacerowke ma tak obrzydliwie mala ze chyba tylko jakiegos miniludzia
a nie daj boze tym pod kraweznik podiechac

Ja biorę pod uwagę chicco ct04 .....mam juz całą listę typów, teraz tylko kasę trzeba znaleźć;-)
Właśnie teraz zbieram kasę na cacko dla Młodego na wiosenne spacerki :happy2:

Dziewczyny slyszalyscie jakas opinie na temet tego wozka?
2009! STOKKE GONDOLA SPACEROWKA KOMPLETNY WOZEK (518192294) - Aukcje internetowe Allegro
Wyglada troche kosmicznie ciekawa jestem czy jakosc warta swojej ceny:tak:

Andula to jeszcze jest spoko wózek , tylko ta cena ..ehh...
Ten to jest dopiero kosmita : Świat Dziecka - Cameleon

Andula, czytałam kiepskie opinie o tym wózku...widziałam na własne oczy dwa razy, jak byłam u siostry w Inowrocławiu i u mnie w parku - mi sie kojarzy z deską do prasowania nie wiem czemu:-)

Ja tego wozka raczej bym nie kupila bylam poprostu ciekawa opini i jakosci bo cena zawrotna:tak:Nasza ekspertka wozkowa(czytaj Roni) :-)opowiedziala o wozku i zwrocila uwage na "szczegoly",ktorych ja nie zauwazylam i juz absolutnie jestem na NIe!Narazie wozka nie kupuje mam 3w1 na dodatek M kupil juz spacerowke wiec wozkowy problem z glowy,ale lubie sobie czasami oferty poogladac wogole lubie dzieciatkowe zakupy;-)

reklama
Andula, pomijając fakt, że nasze auto kosztowało niewiele więcej niż ten wózek:-p, to widziałam go parę razy na ulicy czy w sklepach i moim zdaniem do d*** jest a nie dla dzieci, bo dziecko jest w nim w pałąk zgięte.

Czajnik mam no name, zakamienia się oczywiście, ale odkamieniacz, tak jak pisze Julia czyni cuda. No i to rzeczywiście nie kwestia czajnika tylko wody.

Do góry