pabla27
Fanka BB :)
Roni - nie chce spacerówki z wielofunkcyjnego bo wydaje mi sie bez sensu teraz taki wielofunkcyjny kupować....pewnie za jakieś 2 mce zrobimy z aktualnego głębokiego spacerówkę, ale w kweitniu będziemy ten wózek oddawać szwagierce i chce kupić samą spacerówkę. Mała już będzie miała 10 mcy to chyba nie warto kupować z gondolą wozka. Nasz aktualny waży z 16 kg więc jak spacerówka będzie ważyła z 10 kg to dla mnie ok, zawsze 6 kg mniej....
Jestem wdzięczna Kochana za wszelkie sugestie...
a moze masz jakieś zdanie o fotelikach?? myślę żeby kupić teraz chicco proxima 0-18 kg....nasz fotlik jest jakiś malutki, młoda jest z tych drobniejszych i w kombinezonie sie nie mieści a chce żeby jak najdłuzej pojeździła tyłem do kierunku jazdy...
te od 9-18 kg są tylko montowane przodem a narazie nie chce żeby ona tak jeździła....
Jestem wdzięczna Kochana za wszelkie sugestie...
a moze masz jakieś zdanie o fotelikach?? myślę żeby kupić teraz chicco proxima 0-18 kg....nasz fotlik jest jakiś malutki, młoda jest z tych drobniejszych i w kombinezonie sie nie mieści a chce żeby jak najdłuzej pojeździła tyłem do kierunku jazdy...
te od 9-18 kg są tylko montowane przodem a narazie nie chce żeby ona tak jeździła....