reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

No fajny temat poruszyłyście:-)
Surv podoba mi się ten wózek co znalazłaś
Ja ma taki sam wózek jak Magdzik (x landera xa) i jestem jak narazie zadowolona, narazie mały jeździ jeszcze w gondoli ale tak za miesiąc przesiądziemy sie do spacerówki, jest tylko przodem do świata ale zobaczymy jak to bedzie,jak małemu to nie bedzie pasowłao to wtedy kupie cos nowego z przekaładnym siedziskiem. Dla mnie skrętne koła są rewelacyjne i nie wyopbrażam sobie jeżdzic wóżkiem bez skrętnych kół:tak:w x landerze mozna je zablokować:tak:
mi sie podoba ten ale tez tylko "przodem do świta" CHICCO *MULTIWAY +Folia+Pokrowiec+Barierka TOPAZIO (511443118) - Aukcje internetowe Allegro

przekłądane siedzisko ma taki ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FOR ME Complete>

reklama
Kicrym ma rację, dobry temat poruszyłyście:-)
Ja też stoję przed takim samym dylematem: jaka spacerówka, i czym się kierować?? Jeśli chodzi o praktyczność to napewno czterokołowy, z pompowanymi kołami (myślę, że takie koła są lepsze od tych małych-dwukołowych, biorąc pod uwagę nasze "europejskie" chodniki:-() duga sprawa, ważne żeby wózek też się nadawał na zimę (czyli parasolka odpada).Jeśli chodzi o transport samochodowy to mi wsio rybka, bo mój M ma duzi siamochód a mój to niestety dwuosobowy jest , czyli d*** blada (jak go kupowałam nie przewidywałam, że nasza rodzinka się powiększy;-) a na razie nie zmienię- bo mam w lesingu:no:
Moja sisters ma x-landera i bardzo sobie chwali, ja na razie upatrzyłam sobie wózek teutonii. Tylko nie znam opinii...
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: MISTRAL P spacerowy 2009>

Pabla na poprzedniej str wkleilam link na Saturna,o ile o ten chodzilo Survivor.
Tosika wozio fajny,ale jak dla mnie za masywny ,mi wlasnie chodzi o to,zeby byl mniejszy i lzejszy od tego co mam.No ,ale to juz kwestia gustu i zapotrzebowania

Co do kol skretnych to mi sie jezdzi rewelacyjnie.W Speedziaku mozna to kolo z przodu zablokowac,ale jak dla mnie to strasznie to niewygodne.
No a fotelik tez trzeba bedzie niedlugo wymienic,bo ten co mamy juz za maly sie robi.Nozki juz wisza Maciusiowi,wiec i w trakcie jazdy mu niewygodnie.

Tosika , wózek bardzo fajny ale tak jak napisała Madzia za masywny. No i ta cena..ałc..
Moja spacerówka z CONECO TOLEDO podobnie wygląda: http://www.allegro.maked.pl/CONECO/TOLEDO_NOWE/slides/Coneco_54_toledo_n.html. Ma skrętne kółka i bardzo sobie chwalę i nie wyobrażam sobie że mogłoby ich nie być.
Ja chyba pozostanę wierna firmie CONECO i zakupię taką spacerówkę : BARDZO LEKKIE CONECO JOKER + NAJLEPSZE GRATISY !!! (515755950) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jako że na zimę będę używać tą co teraz mam czyli ten CONECO TOLEDO, to spacerówka wiosenno-letnia nie musi wszystkich wymagań spełniać:-) No a najważniejsze że ta spacerówka którą planuję kupić jest lekka 5,5 kg!!!!

Ostatnia edycja:
kurcze, ale jakie kółeczka ma małe!! na moich warszawskich chodnikach krzywych to chyba nie da rady. Ja chce mieć z większymi kołami.
Kicrym - ten z przekładaną rączką chicco niezłe jest, trzeba przeczytać opinie na jego temat. O tym multiway czytałam kiepskie:-( nie pamietam gdzie, znajdę to wrzuce linka....

kurcze, ale jakie kółeczka ma małe!! na moich warszawskich chodnikach krzywych to chyba nie da rady. Ja chce mieć z większymi kołami.

Faktycznie , nawet nie zwróciłam uwagi że takie małe kółka. No ale jako że ja będę doraźnie używać parasolki to nie będzie mi to aż tak bardzo przeszkadzało.

u mnie zdaje egzamin Pliko P3 na krotkie wypady samochodem- w sumie uzywamy go od urodzenia,bo moglam tez wpiac w niego fotelik; zaluje tylko,ze nie kupilam Navetty,wszyscy mi ja odradzali a jak sie jej dokladnie przyjzalam to by sie u mnie super sprawdzila ale nie bylo juz sensu jej kupowac na miesiac... teraz pewnie bym kupila Pliko Switch,bo w moim mi wlasnie brakuje mozliwosci,zeby mala byla w moja strone.... a w drugim wozku -tez Pega- zdjelam gondole i zalozylam spacerowke i mala ja uwielbia,ale tez tym wozkiem na razie jezdzimy tylko po centrum handlowym,bo na spacery za zimno.... a jak bedzie juz cieplej to mam Kensinngton Silver Cross'a i w nim mala woze - ma duzo miejsca i pojezdzi nim jeszcze bardzo dlugo....

No a fotelik tez trzeba bedzie niedlugo wymienic,bo ten co mamy juz za maly sie robi.Nozki juz wisza Maciusiowi,wiec i w trakcie jazdy mu niewygodnie.

No wlasnie, ja tez sie juz rozgladam za wiekszym fotelikiem bo ten ktory mamy jest jakis taki maly. Jak bylysmy w PL to mialysmy pozyczony maxi-cosi (nosidelko), super wyprofilowane. Gdybysmy mialy taki fotelik to pewnie jeszcze pare miesiecy bylby uzywany. Jak tylko mala w nie wlozylam to momentanie zasypiala. Dzisiaj juz ogladalam foteliki MAXI-COSI 9-18 kg i chyba zdecyduje sie na cos takiego.

Fotelik Maxi Cosi 9-18kg bardzo polecam - starszy w nim jeździ i jest super!
Mam kilka modeli spacerówek na oku, tylko muszę odszukać jakie to były modele i potem wkleję.
Peg Perego jest super, ale ceny faktycznie zabójcze...

reklama
Do góry