reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziewczyny, powoli sobie oglądam spacerówki na lenki - tak planuje kupić około maja...i za cholerę nie wiem jaką:zawstydzona/y: macie jakieś swoje typy?? będę chciała sie pozbyć już tego wózka 3w1 i kupić jakąś fajną, lekką spacerówkę ale o przeznaczeniu całorocznym...a chciałabym żeby miała w miare duze kółka i już w ogóle rewelacja jakby rączka była przekładana, tak żeby mała jechała przodem do mnie.....na allegro znalazłam tylko jeden taki wózek z przekładaną rączką ale nic nie wiem na jego temat...
http://www.allegro.pl/item515793379_nowoczesny_wozek_spacerowy_kolcraft_folia_gratis.html
podobają mi sie tez xlandery spacerowe i firmy hauck ( tak to sie chyba pisze..)

Ostatnia edycja:
reklama
To ja się też podpisuję pod tą prośbą: myślałam o kupnie spacerówki koło marca, kiedy moja mała łamaga być moze w końcu zacznie siedzieć. Cały czas waham się czy kupować coś w stylu wózka głębokiego, czy bardziej parasolkę, bo obawiam się, że w tym ostatnim może być małej zimno no i póki stabilnie nie siedzi, to niewygodnie, ale z drugiej strony chiciałabym coś, z czym w końcu bedę mogła wsiąść samodzielnie do tramwaju:)

My śmigamy w spacerówce x-landera. Kupiliśmy wszystko w komplecie. Ja jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim ze względu na 4 dmuchane kółka i dobre prowadzenie. Przednie są skrętne, ale można je zablokować. Dla nas to idealne rozwiązanie. Nie jest to wózek lekki, ale na razie nie zamierzamy zmieniać. Może latem rozglądniemy się za czymś lżejszym??? Na razie jest super:-)

I ja sie dolaczam do prosby o opinie co do wyboru spacerowki.
Pabla wozio naprawde fajny,tylko ja to mam taki dylemat jak Survivor,ze moze lepiej lekka parasolka:confused: Sama juz nie wiem.W czerwcu pozbywamy sie naszego Speedziaka i cos trzeba w zamian znalezc.Maciek juz teraz sam siedzi,a do czerwca to juz moze i chodzic bedzie;-)No i na lato taka parasolka super sprawa,ale znow czy w zimie nie bedzie za zimno:confused:
Moze cos takiego:Luksusowa parasolka CITY 2008 Espiro+folia+okrycie (511621531) - Aukcje internetowe Allegro,lub taka: ZIMOWA Parasolka SATURN + folia + okrycie - wys 0 (511623449) - Aukcje internetowe Allegro

No własnie - cena:-:)no: a jeszzce fotelik do samochodu trzeba kupić....
mój M ma znajomego w Świecie Dziecka - mówił że jakieś upusty nam da, ciekawe ile....chyba powiem mu żeby juz zadzwonił to żebysmy wiedzieli czy wogóle myśleć o takim wózku.....

<OK> WÓZEK SPACEROWY FUZZION+OKRYCIE+FOLIA (515147954) - Aukcje internetowe Allegro - jeszcze takie coś z przekładaną rączką znalazłam, ale droższe od tego Saturna, który mi się bardzo podoba. Peg Perego boski, no ale cena z kosmosu zupełnie:szok:
A te całkowicie skrętne koła to tak sobie mi się podobają, pewnie zależy jeszcze od modelu, ale moja siostra ma wózek głęboki z takimi i często jest tak, że koła jadą gdzie chcą:baffled: To samo jest z kołami mocowanymi na takich pionowych sprężynach, amortyzacja super, ale w żaden sposób nie da się takim wózkiem wjechać na krawężnik czy zjechać ze schodka...

reklama
A ja kupię spacerówkę ok.marca/kwietnia i to tylko dlatego żeby czasem pojechać gdzieś na wycieczkę samochodem i normalnie się zmieścić w tym samochodzie, no i żebyśmy w tym roku na wakacje nie musieli wynajmować ciężarówki żeby się ze wszystkim zmieścić. No i czasem jak sama będę gdzieś chciała się przedostać komunikacją miejską żeby za ciężko nie było. A z naszej spacerówki CONECO jesteśmy bardzo zadowoleni gdyby jeszcze miała tą rączkę przekładaną to było by super. Tak więc stwierdziłam że kupię obojętnie jaką spacerówkę bo i tak będzie używana doraźnie... coprawda mam swoj typ więc jak ją znajdę to wkleję :-)

Do góry