reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula sliczny kocyk.
Widze,ze jeszcze wiekszosc w gondolkach.Ja tez chcialam zime przejezdzic,ale nie bede dziecka meczyc jak mu ciasno.Teraz to juz w ogole mysle o parasolce na lato,tylko nie wiem ktora lepsza,bo jest ich pelno i ceny tez zroznicowane.Moja kolezanka bedzie lipcowka 2009 i juz zapowiedziala ,ze speedziaka ode mnie odkupi.Poza tym moze ja wydziwiam,zle juz ze spacerowki nie jestm tak zadowolona jak bylam z gondolki,a najbardziej mnie wkurza regulacja oparcia-jak dla mnie nieporeczne i to ,ze w trakcie jazdy oparcie po pewnym czasie samo opada:baffled:Mysle,ze w czerwcu Maciek juz bedzie na tyle duzy,ze w parasolce na luzaku bedzie mogl smigac.

reklama
My też jeszcze w gondoli, ale chyba w weekend zamontujemy spacerówkę, bo Olga na dopych się mieści ;-)
Madzia, pisałam o tych wadach Quinny Speedi:sorry:

no ja chyba poimyślę nad jakąś modyfikacją bo mi się to też nie widzi w Quinnnym ale świadomie brałam:tak::tak::tak:
Trzeba przyznać że spacerówka się prowadzi miodzio. Lepiej niż gondola...tylko mamy nie widać z wózka:no:
My się też przesiadłyśmy bo i ciasno troszkę a i nudno tak w gondoli leżeć jak się nic nie widzi i Ika protesty czyniła głośnymi jękami:-D:-D:-D:-D. no to zmieniłam a też chciałam jeszcze trochę potrzymać

Mozliwe,ze cos ktos wspominal o wadach w Speedziaku,ale ja bylam nim tak zaslepiona,ze zaden inny mi sie nie podobal,a ten byl po prostu najlepszy i bezkonkurencyjny.Dopiero teraz w trakcie uzytkowania to wszystko wychodzi i czlowiek widzi co jest nie tak.Szkoda jeszcze,ze dzidzius nie moze siedziec tylem do jazdy.Ale ogolnie jestem z niego zadowolona,bo naprawde ma wiecej plusow niz minusow,fajnie sie prowadzi i jest lekki.Pewnie kazdy wozek ma jakies wady.

Madzia ja też jestem ogólnie zadowolona z mojego X landera (tez chciałam speediego)ale widze w nim tez wady:happy2:zobaczymy jak spacerówka bedzie sie sprawować:happy2:

Andula fajniutki ten wózeczek
ja jestem zadowolona póki co z gondoli
sapcerówkę mamy ponoć w dwóch kierunkach jazdy
co do speedi to koleżanka akurat używa dla swojego dwulatka i bardzo sobie chwali

reklama
Jak bylam w ciazy kupilam dla Miska specjalny karton aby zbierac w nim wszystkie wazne rzeczy z kazdego etapu jego zycia(pepuszek,zdjecia usg pierwszy pukiel wlosow itd) i sobie wymyslilam ze dam mu na 18 urodziny.
Chcialam aby z pierwszych swiat mial pamiatke i kupilam mu ksiazke jak zobaczylam ja w epiku i pczeczytalam pierwsza strone az lzy mi sie w oczach zakrecily i juz wiedzialam ze ta ksiazka to to czego szukalam :-):tak:
Edycja Świętego Pawła
Jest pieknie wydana a cytaty ,teksty piekne i sciskaja za serce jak cholera:tak:
"Zanim zostales poczety pragnelam cie,
zanim urodziles ,kochalam cie
zanim minela pierwsza godzina twojego zycia
bylam gotowa za ciebie umrzec"
Moj tata ogladajac Papieza plakal chyba po nim mam wielka latwosc do wzruszen;-)

Ostatnia edycja:
Do góry