reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, takiego samego kupiłam dla Florkowej kuzynki, a przez moment i o Florce myślałam, ale garnuszek na klocuszek wygrał;-)
Liwus, żyrafka świetna, może i ja bym taką małej kupiła - na allegro kupowałaś?
Liwus, żyrafka świetna, może i ja bym taką małej kupiła - na allegro kupowałaś?
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Surv kupiłam w zwykłym sklepie w Olsztynie po 43zł , ale są też na allegro po 38zł+14zł za przesyłkę. A jest do wyboru:
1. MIŚ : Wesołe Zwierzaki - Misiu (493371061) - Aukcje internetowe Allegro
2. ŻYRAFA : Wesołe Zwierzaki - Żyrafa (493381081) - Aukcje internetowe Allegro
3. SŁONIK : Wesołe Zwierzaki - Słonik (493388924) - Aukcje internetowe Allegro
W Smyku tych zwierzaczków nie widziałam.
1. MIŚ : Wesołe Zwierzaki - Misiu (493371061) - Aukcje internetowe Allegro
2. ŻYRAFA : Wesołe Zwierzaki - Żyrafa (493381081) - Aukcje internetowe Allegro
3. SŁONIK : Wesołe Zwierzaki - Słonik (493388924) - Aukcje internetowe Allegro
W Smyku tych zwierzaczków nie widziałam.
Andula
Fanka BB :)
A ja dostalam od siostry swietny kocyk dla Misia:-)
Kocyki z imieniem - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta
Prezenty prawie wszystkie kupione 14 grudnia u nas w realu wszystkie zabawki byly minus 50%:-)
Kocyki z imieniem - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta
Prezenty prawie wszystkie kupione 14 grudnia u nas w realu wszystkie zabawki byly minus 50%:-)
dziewczyny prezenty zawodowe
Ja narazie kupilam dla malego lusterko swiecace i grajace,jako,ze maly narcyz kocha swoje odbicie.W sumie lusterko mialo byc w razie awarii w podrozy,kupilam wczesniej i mu nie pokazywalam,ale maly byl kulturalny,wiec prezencik bedzie pod choinkeNie wiem czy cos jeszcze kupowac,bo i tak najwiecej prezentow pod choinka bedzie dla niego.Z reszta ledwo co przyjechalismy,a Maciek juz nazbieral darow-taka ksiazeczke plastikowa z gadajacym kotkiem i Playgym-chyba takie cos jak Pabla juz kiedys pokazywala,tyle tylko,ze jak mlody lezy to tam gdzie ma miec nozki,zeby sobie kopal w cos co piszczy to ma pupke,bo niestety sie nie miesci.
Ja narazie kupilam dla malego lusterko swiecace i grajace,jako,ze maly narcyz kocha swoje odbicie.W sumie lusterko mialo byc w razie awarii w podrozy,kupilam wczesniej i mu nie pokazywalam,ale maly byl kulturalny,wiec prezencik bedzie pod choinkeNie wiem czy cos jeszcze kupowac,bo i tak najwiecej prezentow pod choinka bedzie dla niego.Z reszta ledwo co przyjechalismy,a Maciek juz nazbieral darow-taka ksiazeczke plastikowa z gadajacym kotkiem i Playgym-chyba takie cos jak Pabla juz kiedys pokazywala,tyle tylko,ze jak mlody lezy to tam gdzie ma miec nozki,zeby sobie kopal w cos co piszczy to ma pupke,bo niestety sie nie miesci.
Liwus no nie mogę to jest kolejna rzecz jaką nasze dzieciaczki maja taką samą:-)
My Maksowi na mikołaja kupiliśmy tą żyrafę,Maksiu ją uwielbia,wszędzie ją ze sobą zabieramy.Jak mu ją podaję to się śmieje od ucha do ucha:-)
To mamy już takie same wózki ten sam kolor i model,leżaczki dokładnie te same.Kaczki do kąpieli no i teraz żyrafa:-)
My też kupiliśmy słonika dla kuzynki Maksa.
Ja za nią płaciłam 28 zł w hurtowni,mamy taką super hurtownie w cz-wie jest tak ogrom zabawek
My Maksowi na mikołaja kupiliśmy tą żyrafę,Maksiu ją uwielbia,wszędzie ją ze sobą zabieramy.Jak mu ją podaję to się śmieje od ucha do ucha:-)
To mamy już takie same wózki ten sam kolor i model,leżaczki dokładnie te same.Kaczki do kąpieli no i teraz żyrafa:-)
My też kupiliśmy słonika dla kuzynki Maksa.
Ja za nią płaciłam 28 zł w hurtowni,mamy taką super hurtownie w cz-wie jest tak ogrom zabawek
Ostatnia edycja:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
ale się Kamu uśmiałam , no niewiarygodne . Ja jeszcze nie dałam Małemu żyrafki czekamy na Wigilię i Mikołaja :-) Ciekawe co nstępnego będą mieli chłopaki takie same.
Adaś dostanie też pluszową ciuchcię ze SMYKA
Adaś dostanie też pluszową ciuchcię ze SMYKA
Co do prezentow to mala od dziadkow dostanie ślimaka z fisher price FISHER PRICE 71922 ŚLIMAK SMAKOSZ KLOCKÓW (507783584) - Aukcje internetowe Allegro
i krzeselko uczydelko, ktore pewnie jeszcze poczeka ;-)KRZESEŁKO UCZYDEŁKO FISHER PRICE PO POLSKU W-wa% (505855876) - Aukcje internetowe Allegro a z prezentami dla dziadkow to jeszcze nawet nie ruszylam bo czasu nie mam, a pomysl z kalendarzem i kubkami jest super moze jeszcze uda mi sie zdazyc przed Świetami
i krzeselko uczydelko, ktore pewnie jeszcze poczeka ;-)KRZESEŁKO UCZYDEŁKO FISHER PRICE PO POLSKU W-wa% (505855876) - Aukcje internetowe Allegro a z prezentami dla dziadkow to jeszcze nawet nie ruszylam bo czasu nie mam, a pomysl z kalendarzem i kubkami jest super moze jeszcze uda mi sie zdazyc przed Świetami
Co do prezentow to mala od dziadkow dostanie ślimaka z fisher price FISHER PRICE 71922 ŚLIMAK SMAKOSZ KLOCKÓW (507783584) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: