reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus prezenty bardzo fajne napewno Adasko bedzie zachwycony:-) ja oczywiscie wszystko zostawiam na ostatnia chwile :baffled:M. przyjezdza 20 wiec bede miala wiecej czasu na przedswiateczne szalenstwo:-)Pabla zolwik swietny

reklama
Pabla, takiego samego kupiłam dla Florkowej kuzynki, a przez moment i o Florce myślałam, ale garnuszek na klocuszek wygrał;-)
Liwus, żyrafka świetna, może i ja bym taką małej kupiła - na allegro kupowałaś?

dziewczyny prezenty zawodowe:tak:
Ja narazie kupilam dla malego lusterko swiecace i grajace,jako,ze maly narcyz kocha swoje odbicie.W sumie lusterko mialo byc w razie awarii w podrozy,kupilam wczesniej i mu nie pokazywalam,ale maly byl kulturalny,wiec prezencik bedzie pod choinkeNie wiem czy cos jeszcze kupowac,bo i tak najwiecej prezentow pod choinka bedzie dla niego.Z reszta ledwo co przyjechalismy,a Maciek juz nazbieral darow-taka ksiazeczke plastikowa z gadajacym kotkiem i Playgym-chyba takie cos jak Pabla juz kiedys pokazywala,tyle tylko,ze jak mlody lezy to tam gdzie ma miec nozki,zeby sobie kopal w cos co piszczy to ma pupke,bo niestety sie nie miesci.

Liwus no nie mogę to jest kolejna rzecz jaką nasze dzieciaczki maja taką samą:-)
My Maksowi na mikołaja kupiliśmy tą żyrafę,Maksiu ją uwielbia,wszędzie ją ze sobą zabieramy.Jak mu ją podaję to się śmieje od ucha do ucha:-)
To mamy już takie same wózki ten sam kolor i model,leżaczki dokładnie te same.Kaczki do kąpieli no i teraz żyrafa:-)
My też kupiliśmy słonika dla kuzynki Maksa.
Ja za nią płaciłam 28 zł w hurtowni,mamy taką super hurtownie w cz-wie jest tak ogrom zabawek

Ostatnia edycja:
ale się Kamu uśmiałam , no niewiarygodne . Ja jeszcze nie dałam Małemu żyrafki czekamy na Wigilię i Mikołaja :-) Ciekawe co nstępnego będą mieli chłopaki takie same.
Adaś dostanie też pluszową ciuchcię ze SMYKA:happy:

reklama
Andula, fajny pomysł z tym kocykiem.
Dziś z m stwierdziliśmy, że jak nasze dzieci dostaną znów zabawki pod choinkę, to się pochlastamy - tyle ich jest a mieszkanie nadal takie jakie było:blink:

Do góry