reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Pomysł rzeczywiście świetny i na pewno dziadkowie będą zachwyceni.
Jak Bartuś był malutki, zrobiłam mu zdjęcia w czapie Mikołaja i porozsyłałam rodzince jako pocztówki z życzeniami. Byli wniebowzięci:-)
Teraz też planuję tak wysłać świąteczne życzenia...tylko Mikołajków do sfotografowania będzie dwóch :-)

A tak wyglądała nasza pocztówka świąteczna '2004

Załączniki

• ŚWIĘTA 2004.jpg
    ŚWIĘTA 2004.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Apropos prezentów dzielę się pomysłem: otóż wymyśliłam, że zrobię mamie swojej, rodzicom chrzestnym Flory a nawet teściom (trudno, niech poczują moje milosierdzie:-p) kalendarze z Florką.

U nas dziadkowie już kończą drugi i nie mogą się doczekać kolejnego tym razem z wnusiem i wnusią:tak:

Moja mama rok temu dostala kubek ze zdjeciem siostrzeniczy i napisem "kubek mojej babci" tylko moja matula zamiast z niego pic to patrzy na niego:-);-)

Andula, mój tato robi to samo - ma kubek Mikim i nie pije z Niego, bo się boi, że się stlucze ;-)

Zamawiam tam już od dwóch lat - zarówno zdjęcia (głownie), jak i kalendarze i kubki.

Mamabartka, super kartka. My też robiliśmy, ale wysyłaliśmy w formie elektronicznej do przyjaciół i znajomych

Dziewczyny pomysły z kalendarzem i kubkiem świetne:-):-):-) sama o tym myślałam, ale teraz to już zrobię coś takiego na bank:-D Teściowa posika się z radości albo znów popłacze się (czyt. wzruszy) jak na pogrzebie:-p

reklama
Kacha, mnie się bardzo podoba :tak: zresztą mam podobne dla Natalki :-p tylko mój kurcacek jeszcze za malutki żeby w nim siedzieć. Narazie wcina w foteliku samochodowym:tak:

Do góry