reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Andula Lewcio też ma szczeniaczka, dostał go od chrzestnej na pół roku, na początku był zachwycony, potem troszkę mu się znudziło,a teraz jak go widzi i słyszy to oblizuje na znak miłości:-)

mnie się podoba autko, reszta jak dla mnie mało praktyczna...no chyba że masz dużo miejsca na zabawki :) a autko przyda sie na dłużej:-)

Wszytko fajnie tylko gdzie takie zabawki kupić w Polsce. Różne rzeczy widziałam fisher pricea ale takich dużych zabawek nie.

Ja kupiłam małemu na Mikołajki zabaweczkę - pluszaka = reniferka :-) wraz z kubkiem który był w zestawie. A jako że jestem zwolenniczką dawania tylko słodyczy na 6.12 to kupiliśmy taki mini zestaw w Biedronce po 5 zł . Ojciec będzie miała kubek a dziecko zabawkę. Fajne są też pluszaki np. renifer grający Merry Chistmas i ma przywiązane kulki czekolaowe w woreczku a koszt to 18zl niecałe.
Poza tym jak któraś z Was planuje kupno prezentu dla większego dziecka tak od 1 roku to fajne są tam promocję na zabawki np. perkusja elektroniczna albo lalka Mother Love:happy:

Liwus ja bede kupowac w angielskich sklepach wiekszy wybor i taniej:tak::-)
Garnuszek na klocuszek wychodzi na polskie 45 zl:-)

reklama
kolejna rzecz tańsza na wyspach niż w naszych emiratach polskich:-)
no i wybór bez porównania większy
jak tylko Tymek mi podrośnie to bedziemy śmigać na zakupki zabawkowe i ciuchowe do jukeja

Do góry