reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
fakt, aż się prosi, żeby w UK czy Irlandii kupować, tylko szkoda, że nadal sporo sklepów wysyłkowych starej Unii traktuje Polskę na równi z Mongolią i Wyspami Salomona, jeśli o koszty wysyłki chodzi....jakim cudem im wychodzi, że Polska to nie "Europe" tylko "rest of the world"?:-p:-p

a wczoraj obadałam ceny zabawek w smyku i ze zniżką na kupon promocyjny wychodzi prawie jak w necie, więc pewnie skończy sie na zakupach tam, jeśli nie zbiorę się do żadnego marketu:tak: A jeszcze, przypomniało mi się, w Smyku jest teraz 25% przecena ubranek i butów - są fajne ciuszki mikołajowe dla maluchów:)

Apropos prezentów dzielę się pomysłem: otóż wymyśliłam, że zrobię mamie swojej, rodzicom chrzestnym Flory a nawet teściom (trudno, niech poczują moje milosierdzie:-p) kalendarze z Florką.i umyśliłam sobie, że na każdy miesiąc zrobię zdjęcie jakoś do tego miesiąca pasujące, tylko nie wiem, na ile wyjdzie, bo Flora nie lubi pozować a na dodatek do zdjęć durne miny zwykle strzela:-D No ale jak nie wyjdzie, to najwyżej wybiorę jakieś z miliona jej już zrobionych zdjęć;-)

Ostatnia edycja:
Surv super pomysl z tym kalendarzem napawde rodzinka napewno bedzie zachwycona :-):tak:Moja mama rok temu dostala kubek ze zdjeciem siostrzeniczy i napisem "kubek mojej babci" tylko moja matula zamiast z niego pic to patrzy na niego:-);-)

Ja tez o takim czyms myslalam ,tzn kubki i kalendarze od Maciusia dla babc i dziadkow.Juz wpadlam na ten pomysl jakis czas temu przy okazji wywolywania zdjec,bo akurat w tym punkcie maja takie rozne oferty tzn kubki,koszulki,kalendarze jakies breloczki ze zdjeciami.A ze ja mam zawsze problem z wymyslaniem co dla kogo pod choinke, to takie prezenciki beda jak znalazl:tak:

surv też myślałam o takim kalendarzu dla teściów z fotami trójki ich wnucząt :)
Na fotosiku można zamówić.
A z pamiątkowych prezentów to można tam też zamówić książeczkę- album.

reklama
surv no rzeczywiście tanio, u mojej mamy w pracy robili dzieciom takie kalendarze i rodzice płacili 33zł także róznica jest:-D
surv jak dla mnie pomysł oryginalny , ja na to nie wpadłam:zawstydzona/y::-Dwiec pomysł zgapie od ciebie:-D:-D:-Da no i kupie małemu body na allegro "kocham swoją babcię"i założe mu jak mama do mnie przyjdzie:-D

Do góry