reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

mi sie podoba ta kierownica, mozna cos takiego kupic dla dziewczynki:confused:a w opisie muzycznego krolestwa jest napisane ze przeznaczone dla dzieci powyzej 3 roku zycia:szok:

reklama
Widze ze juz wiekszosc prezenty swieteczne ma zakupione :tak: kurde ja nawet nie mam dobrego pomyslu zastanawiam sie nad jakas zabawka do wanienki moze to troche orzywi Miska ,ktory w wannie poprostu sie relaxuje lezy i sie usmiecha;-) a ja chcialabym aby troche pochlapal pobawil sie :-)

Andula - nie martw się, nie jesteś sama:tak::tak::tak: U nas jeszcze żadne świąteczne zakupowe szaleństwo nie doszło do skutku. Może w przyszłym tygodniu:-D

A ja w końcu zakupiłam prezent :happy: Kupiłam to centrum muzyczne które wklejałam link oraz żyrafę ( która mówi gra , świeci itp.) i kulę a la grzechotka . Żyrafka i kula taka jak na fotografii poniżej :

Spiewajacy-zolw_Fisher-Price,images_product,6,FPM4925.jpg
Ja kupiłam takiego żólwia od mojej mamy i książeczke, ale nie znalazłam fotki.

Ja kupilam na razie dla Julci szwagra głowę do stylizacji a dla Pysia eurobuisnes junior jutro będzie. Dla małego nie mam jeszcze planów.

reklama
Ja kupiłam takiego żólwia od mojej mamy i książeczke, ale nie znalazłam fotki.

Żółwiem się dzisiaj bawiłam :-) w smyku fajna zabaweczka ale że już miałam zakupioną żyrafkę to ślimak poszedł w odstawkę :happy: Ja żyrafkę też kupiłam od mojej mamy :happy:

Poza tym prezenty dla rodzinki mam już zamówione ( czyli kalendarz , kubki i poszewki z Adasiem) więc już prawie wszystko gotowe:-)

Do góry