reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kacha fajna bryka:-) my planujemy coś podobnego, ale na wiosnę:-D na razie nasz złomek daje radę:-) ja wczoraj kupiłam Antkowi body z Kubusiem Puchatkiem na 74 cm i wcale nie są takie za duże:rofl2:

Dziewczyny mąż kupił synowi Robta Tobi z Fisher Price i mimo że wskazany jest na nim wiek 1-4 lata to Wiktorek jest zauroczony zabawką. Sama przyznam że jest świetny uczy literek, cyferek itd.Sama nauka jest nam nie potrzebna narzie :-) ale wyświetlacz na brzuszku robota jest po prostu świetny i mały go uwielbia - czerwone diody migają i układają się w rózne formy. Mogę polećić z czystym sumieniem !!!

Bea, wybralismy kolor szaro-oliwkowy. :)
Kate, my już też mamy ubranka na 74, choć body kupuję na 80 :)
Kicrym, ja musiałam kupić parasolkę, bo jeżdżę pociągiem albo autobusem z Wrocławia do Częstochowy. A ten wózek co mam to za ciężki. Zobaczymy jak będzie się sprawdzał :)

kacha spoko bryczka
hahahah normalnie z naszymi męzami to chyba juz tak jest
moj chlop juz przeszedł przez wszytsko
helikopter samochodziki kierownica i playka 3
wieczne dziecko i juz tego nic i nikt nie zmieni
czekam az syn podrośnie to bynajmniej obydwaj sie beda mogli bawic i wyrywać sobie zabawki z rąk;-)

Renia, mój jest właśnie na etapie helikopterów. Nie zraziło go rozwalenie głowy śmigłem. I to w dzień przed chrzcinami. Na zdjęciach pierwsze co widać? Wielki, biały plaster na czole mojego męża.
Chciał mnie wciągnąć w samochodziki, że to niby ja chcę, a on by sobie kupił, ale nie dałam się. Przebąkiwał coś że kupi kolejkę. RANY!!!! Nie może zrozumieć, że dziewczynce trzeba kupić lalkę albo misia:)

Ach ci faceci:sorry2:Duze dzieci! U mnie to samo.

Dziewczynki w zwiazku z tym,ze juz zimno ,a my sie musimy przesiasc do spacerowki potrzebny nam spiworek.Macie jakies godne polecenia?

reklama
No wlasnie nie mam:no: My kuilismy wozek uzywany i spiworek tez dostalismy ale nie Quinny,tylko jakis inny,ale taki sobie jest i dlatego chce kupic nowy.

Do góry